HEKLANJE

Poslovna franšiza za ljude koji obožavaju djecu

TEMU APP 100 E KUPON

Tražite li mogućnost franšize koja se vrti oko djece? Zašto ne razmislite o franšizi podučavanja. Vaš posao i posao sastoji se od edukacije djece vani kroz školske sate o osnovama engleskog, pravopisa, čitanja i matematike.

Uglavnom pomažete djeci od šest do šesnaest godina koja ne svojom krivnjom imaju poteškoća u učenju. Možda su upravo preselili školu, imali zdravstvenih problema ili su samo emocionalno uznemireni. Možete im pomoći da se vrate na pravi put pružanjem obrazovanja koje ispunjava njihove praznine.



Čak i ako ne namjeravate kupiti franšizu već biste radije sami pokrenuli posao, onda je ovo idealna prilika za vas ako dobro vladate engleskim jezikom.

Prije nego što počnete, pomoći će vam da napravite tečaj za obnavljanje znanja iz engleskog i matematike i naučite sve što možete o nastavi. Dostupni su mnogi tečajevi koji vas mogu dovesti do brzine u tren oka. Posjedovanje stručne kvalifikacije u nastavi vrlo je korisno. To znači da ćete moći naplatiti više po učeniku.

Početna ulaganja su vrlo niska jer je jedina oprema koja vam je potrebna nekoliko računala, stolovi i stolice. Sada možete kupiti softver koji će vam pomoći da nastavu učinite zabavnom. Oni su posebno dizajnirani imajući na umu djecu i pružaju vam alate koji se rijetko koriste u današnjim učionicama.

Važno je da uzmete odgovarajuće osiguranje jer se nesreće događaju, posebno kada su u blizini razdragana djeca. Također je bitno imati certifikat prve pomoći od stručnog tijela. Tečajeve prve pomoći zabavno je provoditi i po mom mišljenju svatko bi ih trebao pohađati.

Morat ćete odabrati prostor koji ispunjava sve zakonske zahtjeve. Oni nisu tako strogi kada imate samo mali broj učenika, ali zahtijevaju više kako se broj učenika povećava. Ako planirate poučavati samo nekoliko djece, možete raditi čak i od kuće. Moguće je stvoriti sekundarni prihod za svoju obitelj sa samo nekoliko učenika.

Djeca mogu biti zabavna, ali ponekad mogu postati zločesta. Po mom mišljenju bitno je da stvarno volite djecu i da imate dobre vještine rukovanja s njima. Ne samo da ćete morati dopuniti njihovo obrazovanje, već im i dati želju i motivaciju za uspjeh.

Ako odlučite raditi od kuće, pobrinite se da povedete svoju obitelj i prijatelje razgovarajući s njima o svojim planovima prije nego što počnete. Pokušajte uklopiti zahtjeve učenika u vrijeme koje provodite s obitelji i prijateljima.



Kupnja obrazovne franšize može biti i ispunjavajuća i nagrađujuća. Možete raditi u ovom poslu puno ili pola radnog vremena. Davatelj franšize pomoći će vam u rješavanju svih zakonskih zahtjeva i osigurati vam posebno dizajnirane materijale i softver. Oni će vam pomoći u odabiru prostora i lokacije. Morat ćete unaprijed platiti franšiznu naknadu i stalne tantijeme, ali zauzvrat imate koristi od njihovog brendiranja, marketinga, obuke i stalne podrške.

Kao i uvijek, svakako poslušajte stručni savjet prije nego što se upustite u novi posao.

Jet Blue iz American Expressa

Kartična tvrtka American Express jedna je od najuglednijih organizacija za pružanje financijskih usluga u cijelom svijetu. Osnovane 1850. godine, kreditne