HEKLANJE

Poslovna kreditna kartica – financiranje pokretanja vašeg novog posla

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste poduzetnik koji se nada pokrenuti novi posao, poslovna kreditna kartica može biti upravo ono što vam treba. Iako poslovne kreditne kartice postoje već dugi niz godina, tek su nedavno počele pružati poticaje koji su uistinu primamljivi onima koji započinju novi posao. Kada su poslovne kreditne kartice prvi put ponuđene poslovnim osobama, bile su više usmjerene prema korporativnim rukovoditeljima. Ovo više nije istina. Danas kartičarske kuće shvaćaju vrijednost vlasnika malog poduzeća.

Vrste poslovnih kreditnih kartica



U želji da privuku više vlasnika kartica, kartične tvrtke nude široku lepezu poslovnih kreditnih kartica. Iz tog razloga, najbolje je odvojiti vrijeme za usporedbu poslovnih kreditnih kartica kako biste utvrdili koja je najbolja za vaše poslovanje. Na primjer, možete dobiti poslovnu kreditnu karticu koja nudi zrakoplovne milje, nagrade ili poticaje za povrat novca. Čak i ako ste nova tvrtka koja koristi svoju kreditnu karticu za početak, morate odvojiti vrijeme da odaberete karticu koja je dugoročno najbolja. Podnošenje zahtjeva za svaku poslovnu kreditnu karticu koju možete pronaći i nada da ćete dobiti odobrenje negativno će se odraziti na vaše kreditno izvješće. Osim toga, mogli biste završiti s kreditnom karticom koja ne odgovara vašem poslovanju.

Iskoristite prednost vaše poslovne kreditne kartice

Nakon što ste pronašli poslovnu kreditnu karticu koja vam najbolje odgovara, vrijeme je da je počnete u potpunosti iskorištavati i pokrenete svoj posao. Zapravo, poslovna kreditna kartica može biti odličan način da počnete ulijevati novac u svoj posao i pomoći mu da raste. Brza i jednostavna, poslovna kreditna kartica ne zahtijeva prolazak kroz dugi proces podnošenja zahtjeva za kredit u banci. Osim toga, ne morate lagati poslovni plan kako biste opravdali kredit. Umjesto toga, slobodni ste trošiti novac kada odaberete i kako odaberete, što vam pruža veću količinu fleksibilnosti od tradicionalnog zajma.

Nakon dovršetka početnog postavljanja poslovanja, možete u potpunosti iskoristiti prednosti svoje poslovne kreditne kartice otplatom troškova poslovanja na kraju svakog ciklusa naplate. Ovo je osobito važno ako imate poslovnu kreditnu karticu s visokom kamatnom stopom, što je uobičajeno za kartice s posebnim programima nagrađivanja. Ako mislite da bi moglo proći neko vrijeme prije nego što dobijete dovoljno prihoda da odmah otplatite svoj zajam putem svoje poslovne kreditne kartice, onda morate biti sigurni da ste odabrali onu s niskim APR-om.

Druga je mogućnost pronaći poslovnu kreditnu karticu s izvrsnim početnim APR-om. Neki od ovih uvodnih APR-ova traju čak godinu dana, dok drugi mogu trajati samo šest mjeseci, tri mjeseca ili jedan mjesec. Ponekad je duljina ove uvodne ponude određena. Kada uspoređujete poslovne kreditne kartice, potražite onu koja će vam omogućiti uvodno razdoblje dovoljno dugo da dođete do točke kada novac počne pritjecati, a ne istjecati.

Rastem s vama

Mnoge poslovne kreditne kartice nemaju unaprijed postavljen kreditni limit. To može biti prednost maloj tvrtki koja tek počinje jer iznos koji možete naplatiti na kartici raste zajedno s vama. Što više potrošite i otplaćujete, to će vam kartičarska kuća dati veću polugu. To može biti vrlo zgodno jer ne morate čekati odobrenje za povećanje kreditnog limita. Osim toga, neke kreditne kartice dopuštaju povećanje samo jednom godišnje – to može biti loša vijest za tvrtku koja se želi proširiti. Dakle, kada uspoređujete poslovne kreditne kartice, budite sigurni da ste pronašli onu s puno prostora za trošenje ili potražite onu koja može rasti kako vi rastete.



Kreditne i debitne kartice

Kreditne i debitne kartice znatno su povećale kupovnu moć potrošača. U prošlosti su banke vikendom bile zatvorene i za kupnju

Njega kože – Što su AHA?

Proizvodi protiv starenja i proizvodi za njegu kože s dodatkom AHA preplavljuju tržište. Alfa hidroksi kiseline bi trebale izgladiti fine