HEKLANJE

Poslovne kreditne kartice – pružaju prednosti malim tvrtkama

TEMU APP 100 E KUPON

Osobne kreditne kartice su kreditne kartice koje se danas najviše koriste. Ali šira javnost uglavnom ne razumije prednosti poslovnih kreditnih kartica. Prednosti poslovne kreditne kartice su brojne i mogu uključivati pristup osiguranju automobila, besplatno putovanje, viši kreditni limit i još mnogo, mnogo više. Još jedna prednost nekih poslovnih kreditnih kartica je ta što će vam omogućiti da odvojite svoje osobne i poslovne troškove dok istovremeno uživate u prednostima odgovarajućih programa nagrađivanja.

Male tvrtke su, posebno, otkrile da održavanje kreditne kartice tvrtke može pomoći u trošenju dnevnih artikala vrlo jednostavno. S pojavom interneta, podnošenje zahtjeva za poslovnu kreditnu karticu, bilo da ste vlasnik male tvrtke ili zaposlenik velike korporacije, vrlo je jednostavno.



Postoje brojne prednosti koje se danas nalaze u poslovnim kreditnim karticama koje često osobne kreditne kartice neće ponuditi.

Poslovne kreditne kartice nude dodatne pogodnosti koje uključuju izvješćivanje o upravljanju troškovima koje male tvrtke smatraju vrlo korisnim. Kada uspoređujemo poslovne kreditne kartice jednu uz drugu, nekoliko najboljih kartica omogućuje vlasnicima kartica stvaranje prilagođenih izvješća s online alatima za upravljanje troškovima. To vlasnicima tvrtki daje mogućnost da se prijave na svoje račune u bilo kojem trenutku kako bi pregledali i preuzeli aktivnost troškova bilo gdje gdje je dostupan pristup internetu. Možete vidjeti nedavne aktivnosti računa, platiti svoj račun online, provjeriti nagradne bodove, pa čak i primati upozorenja računa putem e-pošte, mobilnog telefona, PDA ili obavijesti o dojavljivaču. Računi se mogu postaviti za automatsko plaćanje troškova i tekućih računa pomoću opcije plaćanja računa koju često koriste neke od vodećih tvrtki za izdavanje kartica. Nekoliko ponuda kartica također ima mogućnost preuzimanja i integriranja podataka o izvodu kartice izravno u QuickBooks, računovodstveni program koji se često koristi za vlasnike malih tvrtki. Ako vlasnici kartice ikada trebaju osporiti sumnjivu naplatu, to se može učiniti online ili telefonom bez papirologije. Na kraju, mnoge poslovne kreditne kartice nude mogućnost pristupa kreditnim linijama sa svojih postojećih računa koji pružaju značajnu fleksibilnost financiranja za kratkoročne gotovinske potrebe koje neće zahtijevati kolateral kao tradicionalni bankovni zajam.

Uz to, mnoge kreditne kartice za male tvrtke također nude značajne programe nagrađivanja koji uključuju povrat gotovine, popuste za uredsku opremu i trgovce te nagrade zrakoplovom i putovanjima.

Podnošenje zahtjeva za poslovnu kreditnu karticu može se obaviti u 3 jednostavna koraka. Prvo, podnositelji zahtjeva trebali bi odvojiti vrijeme za pretraživanje i usporedbu različitih poslovnih kreditnih kartica putem interneta na kojem potrošači mogu pronaći široku lepezu resursa i usporednih stranica za pomoć u procesu odabira. Nakon detaljne usporedbe ponuda i odabira kartice prema svojim kriterijima, korisnici kartice mogu jednostavno i jednostavno podnijeti zahtjev za odabranu kreditnu karticu ispunjavanjem online zahtjeva za kreditnu karticu. Izdavatelji kreditnih kartica nude sigurno i zaštićeno okruženje za vlasnike kartica koji se prijavljuju putem interneta, što također omogućuje vlasnicima kartica da ubrzaju postupak prijave bez značajnih kašnjenja.

Naknade za kreditne kartice

Mnogima se čini da je njihova kreditna kartica besplatna. Osim kamate koju plaćaju na nepodmireni dug na kraju svakog mjeseca,