HEKLANJE

Postanite eBay moćni prodavač

TEMU APP 100 E KUPON

Većina ljudi misli o eBayu kao o mjestu gdje mogu promijeniti nešto svog starog smeća u gotovinu, zaradivši nešto novca od onoga što bi inače moglo završiti kao odlazak na smetlište. Postoje, međutim, oni koji su prepoznali potencijal eBaya za zarađivanje novca i podigli ga na potpuno novu razinu: moćni prodavač.

Moćni prodavači na eBayu imaju različite metode za postizanje čiste zarade. Mogu koristiti stare metode kao što su češljanje na plaži i garažna prodaja kako bi stekli veliku zalihu zaliha koje zatim mogu okrenuti i prodati na najvećoj svjetskoj aukciji uz priličnu zaradu. Moćni prodavači također mogu ponuditi prodaju tuđe robe na eBay tržnici za postotak zarade ili prethodnu naknadu. Bez obzira na njihovu metodu, moćni prodavači često se nađu u situaciji da zarađuju poprilično novca jednostavnim korištenjem potencijala stranice do kraja.



Postojanje eBay profesionalca sigurno nije šala niti plod mašte; postoji više od 700.000 pojedinaca kojima je ovo posao s punim radnim vremenom, s još milijun koji nadopunjuju svoj prihod ležernijom prodajom na eBayu. Ovi profesionalci naučili su detalje sustava eBay i većina ih razumije najbolje načine za prodaju proizvoda za najviše dolara.

Činjenica da su profesionalci tako dugo na tržištu ne bi trebala obeshrabriti nijednog novog poduzetnika da i sam poduzme iste korake. Činjenica je da je eBay toliko velik, s više od 1,4 milijarde artikala izlistanih 2005. godine i tri milijuna aukcija koje se zatvaraju svaki dan, da bi mogao izdržati mnogo veću konkurenciju prije nego što posao profesionalne prodaje postane nepodnošljiv.

Također postoji dovoljno resursa za pomoć budućem prodavaču na eBayu u pokretanju novog pothvata. Mnoge su knjige već napisane o uspješnom i strateškom kreiranju aukcija, uključujući gdje staviti određene artikle, što je popularno, a što nije i kako pronaći kupce.

Kao i u svakom poslu, jedan od ključeva eBaya je da vaši klijenti budu zadovoljni. EBay radi putem povratnih informacija, a te su povratne informacije bitne i za kupce i za prodavače kako bi zadržali i ocijenili legitimnost poslovanja ili ponude. Međutim, za razliku od drugih mjesta za licitacije, eBay također nudi regulirani sustav povratnih informacija, kako profesionalci ne bi pretrpjeli udarac zbog toga što je neki nezadovoljni kupac na kraju bio nezadovoljan konačnom cijenom koju su platili ili su smatrali da je prodavač previše napadan kada je trebalo tražiti plaćanje.

Moćni prodavač na eBayu pronašao je zabavan način da zaradi nešto dodatnog novca ili čak zaradi dobar stalni prihod, a da ne mora ulagati u reklame ili pronalaženje klijentele. EBay dovodi klijente iz cijelog svijeta do vašeg proizvoda i samo je pitanje kako im reći da imate nešto što će im trebati.

Nove registracijske tablice

Od 04.07.2016. krenule su nove registracijske tablice. Od sada kada vam netko ukrade, oštetite svoje stare tablice, preselite u drugu