HEKLANJE

Postoje li Ebayeve “tajne” koje vrijedi kupiti?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako malo pogledate po webu, bez sumnje ćete naići na ljude koji vam pokušavaju prodati e-knjige o ‘tajnama’ eBaya za čak 20 dolara. Evo primjera:

“Zajedno s 400.000 drugih uzbuđenih eBay fanatika sada zarađujem za život koristeći Internet i eBay. Mogu proći dani a da ne razgovaram ni s jednim kupcem, ali imam bazu kupaca širom svijeta. Moj internetski posao radi kao dobro podmazan stroj uz povremeni napor!”



I vi možete dobiti vrijedne savjete kao što su:

“Sve što trebate učiniti je napisati popis pitanja na koja bi drugi ljudi platili da dobiju odgovore, dati taj popis prijatelju, neka vas prijatelj nazove telefonom i postavi vam ta pitanja, snimite poziv, imate snimku transkribirao, i uredi transkripciju! Presto – upravo ste brzo stvorili ‘mesnatu’ e-knjigu!”

Dakle, što ove knjige sadrže?

Nemojte se dati prevariti uglađenim prodajnim tekstom i obećanjima o ‘automatskim prodajnim strojevima’ i jedinstvenim prodajnim strategijama. Većina ovih ‘pobjedničkih strategija zarađivanja novca’ svode se na isto. Slijedite njihov savjet i pisat ćete dugačke, staromodne prodajne primjerke u pokušaju da prodate loše napisane e-knjige za preuzimanje lakovjernim dušama, bilo izravno putem eBaya ili pokušavajući preusmjeriti ljude preko vaše stranice O meni na vašu web stranicu.

Teorija je da će se bezvrijedne e-knjige same prodati, a vi nećete morati ništa učiniti.

Evo pitanja koje si trebate postaviti: ako ove ‘tajne’ tako dobro funkcioniraju, zašto onda autori e-knjiga ne provode svaki sat koji imaju provedući ih u praksu, umjesto da vam pokušavaju prodati e-knjige? Ako su te tajne toliko vrijedne, zašto bi ih onda odali za tu cijenu, ili bilo kakvu? Iz milosrđa? Da baš.

Ovo je stvarnost: pokušaj prodaje e-knjiga na eBayu ili bilo gdje drugdje vrlo vjerojatno neće dovesti nikamo, i to brzo. Tržište e-knjiga odavno je palo s dna – zapravo, dvojbeno je je li uopće imalo dno. E-knjige su pokušaj da se prijavite za sve vrste usluga, zarađujući novac za pisce e-knjiga svaki put. Ukratko, jedini način da zaradite na e-knjigama ‘tajne eBaya’ jest da ih prodajete, a ne da ih kupujete – i želite li stvarno postati prevarant?



Ako želite pogledati jednu od ovih e-knjiga, pokušajte pretražiti naziv i birati rezultate. Velike su šanse da ćete pronaći izvadak ili recenziju – a ako to nije netko tko vam pokušava prodati e- knjigu, onda to neće biti povoljan pogled. Činjenica da većina e-knjiga koje kupite za 20 USD dolazi s neograničenim pravima preprodaje trebala bi vas upozoriti ako ništa drugo ne.

Sve je besplatno.

Skoro sve informacije koje vam netko pokušava prodati možete besplatno pronaći u e-knjigi pomoću tražilice, ako odvojite vrijeme. E-knjige nisu vrijedne papira na kojem nisu tiskane.



Ako želite pravi način da zaradite više novca, očekujte našu sljedeću e-poštu: pokazat ćemo vam kako i kada koristiti moćnu značajku eBaya ‘Ponuda druge šanse’.

Kako kupiti parfem

Danas su na tržištu dostupne stotine marki parfema i tisuće mirisa. Ako nikada prije niste kupili parfem i niste sigurni