HEKLANJE

Povećajte svoj promet i Adsense zaradu sa sadržajem

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li svjesni koliko je SADRŽAJ vitalno važan i vrijedan za vaše online poslovanje i adsense stranicu? Zapravo, sadržaj može učiniti više za izgradnju vašeg poslovanja i adsense profita nego bilo koji drugi dostupni resurs ili usluga.

Slijedi popis od 5 ključnih načina na koje sadržaj može pomoći u izgradnji vašeg prometa, adsense zarade, pretplatnika i kupaca počevši od danas!…



1. Poboljšajte rangiranje u tražilici i dnevni broj posjetitelja objavljivanjem članaka i sadržaja bogatih ključnim riječima na svojoj web stranici. Na primjer, ako vaš posao uključuje ponudu informacija i usluga povezanih s adsenseom, objavljivanje članaka i sadržaja povezanih s adsenseom privući će neograničen broj potencijalnih kupaca na redovnoj osnovi!

2. Udvostručite ili čak utrostručite broj pretplatnika na newsletter koji trenutno imate, jednostavno nudeći sadržaj u obliku “posebnih izvješća” ili priručnika kao bonuse za pretplatu na vašu publikaciju. Ljudi vole besplatne stvari, stoga im dajte ono što žele i gledajte kako vam se rezultati povećavaju!

3. Stvorite automatizirani novčani tok korištenjem sadržaja za formuliranje višedijelnih tečajeva e-pošte sa povezanim web-mjestom ili pridruženim vezama “razbacanim” kroz svaki tečaj. Upotrijebite uslugu automatskog odgovora za automatiziranje isporuke vašeg tečaja (kao što je tečaj od 5 dijelova koji se održava u razdoblju od 5 dana).

Tečajevi obuke također mogu poslužiti kao izvrsne bonus ponude za vaše potencijalne pretplatnike na bilten.

4. Jedan od najvažnijih ključeva uspješnog internetskog poslovanja nije SAMO imati pretplatnike na mailing listu ili newsletter… Radi se o izgradnji odnosa povjerenja sa svojim pretplatnicima. Redovitim slanjem informativnih članaka (sadržaja) na svoj popis nametnut ćete se kao stručnjak za svoju temu poslovanja, kao i s vremenom steći povjerenje svojih pretplatnika. Kao rezultat toga, vaši će pretplatnici ŽELJNO iskoristiti vaše “plaćene” ponude proizvoda i usluga. (Samo se pobrinite da NIKADA ne iskoristite odnos koji ste razvili sa svojim popisom nudeći proizvode ili usluge loše kvalitete samo kako biste brzo zaradili!)

Ako postoji jedna “konstanta” u Internet marketingu, to je ovo: njegovana lista pretplatnika jednako je dobra kao i novac u banci. Zapišite to i nikad ne zaboravite!

5. Još jedan izvrstan način za generiranje besplatnog prometa je podnošenje gotovih članaka “gladnim sadržaja” web stranicama i izdavačima biltena s priloženom “kutijom resursa”. Okvir s resursima nije ništa više od male “biografije” od 3-6 redaka o vama i/ili vašoj web stranici – uključujući poveznicu na vašu stranicu (ili čak upute o tome kako se pretplatiti na vaš bilten)…



Kada šaljete ili nudite svoje članke za ponovno tiskanje, samo navedite da se svaki članak ponovno tiska “kakav jest” s priloženom kutijom s resursima.

…Čak i jedan članak može uvelike pomoći stvaranju besplatnog prometa i posjetitelja za vas. Samo zamislite da se vaš članak šalje bazi pretplatnika na newsletter od 100.000 pojedinaca – od kojih će mnogi čitati VAŠ uključeni okvir s resursima i kliknuti na vaš URL kako bi saznali više o tome što nudite!

Pa eto, 5 sigurnih načina da eksponencijalno izgradite svoje internetsko poslovanje uz pomoć članaka i sadržaja…



Uz sve manju učinkovitost mnogih metoda online oglašavanja na koje smo se oslanjali proteklih godina, sadržaj samo jača svoju poziciju kao krajnji KLJUČ za generiranje neograničenog prometa, adsense zarade, pretplatnika i kupaca!