HEKLANJE

Povijest kreditnih kartica zrakoplovnih prijevoznika

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice zračnih prijevoznika ne postoje toliko dugo koliko mislite. Zapravo, oni su prilično nova opcija dostupna vlasnicima kreditnih kartica. Unatoč tome, kreditne kartice zrakoplovnih tvrtki brzo su stekle popularnost i mogu se naći u partnerstvu sa svim većim zrakoplovnim prijevoznicima.

Prva kreditna kartica zrakoplovne tvrtke



Prva kreditna kartica zrakoplovne tvrtke koja je bila ponuđena potrošačima bila je City AAdvantage MasterCard. Kad je izašla, kartica je omogućila potrošačima da zarade milje sa svakom obavljenom kupnjom. Te se milje zatim mogu iskoristiti za besplatno putovanje zrakoplovom putem raznih zrakoplovnih prijevoznika. Ova kartica ostaje jedan od glavnih igrača u industriji kreditnih kartica zrakoplovnih prijevoznika. Danas svoje zrakoplovne milje možete iskoristiti kod više od 25 različitih zrakoplovnih prijevoznika. Osim toga, milje možete iskoristiti za popuste u brojnim hotelima i tvrtkama za iznajmljivanje automobila.

Zračne tvrtke slijede primjer

Shvativši kakva je sjajna ideja kreditne kartice zrakoplovnih milja, zrakoplovne tvrtke počele su slijediti taj primjer i udružiti se s kartičarskim kućama kako bi izradile vlastitu zrakoplovnu kreditnu karticu. Sljedeća je bila kartica United Airlines Plus. Ova je kartica bila prva kreditna kartica zrakoplovne tvrtke koja je bila specifična za zrakoplovnu tvrtku. Iako kartica nije nudila fleksibilnost primanja karata s popustom kod brojnih zrakoplovnih prijevoznika, oni koji su često putovali United Airlinesom s oduševljenjem su prihvatili ovu kreditnu karticu United Airlinesa.

Da ne duljimo, Continental Airlines predstavio je svoju kreditnu karticu zrakoplovnog prijevoznika, Continental Airlines World MasterCard, nedugo nakon United Airlinesa. Oba zračna prijevoznika još uvijek nude vlastite kreditne kartice za zračne milje, ali daju vlastite posebne poticaje koji ih izdvajaju od konkurencije. Danas kreditna kartica United Airlines Plus Signature Visa nudi 17.500 bonus milja nakon prve kupnje karticom, potvrdu za besplatnu jednosmjernu nadogradnju u jednoj klasi od 1.000 milja i potvrdu od 25 USD za putovanje s popustom. Continental Airlines World MasterCard nudi 15.000 OnePass bonus milja nakon dovršetka vaše prve kupnje. Osim toga, možete zaraditi duple OnePass milje s kupnjama u Continental Airlinesu i kod partnerskih trgovaca te 5% popusta na Continental cijene kupljene na njihovoj web stranici korištenjem kartice.

Kreditne kartice Airline Miles danas

Danas je kreditnih kartica zrakoplovnih kompanija u izobilju. Svaki veći zračni prijevoznik sklopio je partnerstvo s kartičarskom kućom kako bi potrošaču pružio svoju vlastitu kreditnu karticu. Osim toga, žestoka je konkurencija za dobivanje i zadržavanje putnika koji lete. Stoga kreditne kartice zračnih prijevoznika nude brojne poticaje, bonuse i posebne ponude kako bi privukle kupce da kupe njihovu kreditnu karticu.

Osim toga, u porastu je broj “generičkih” kreditnih kartica za zračne milje. Nije nečuveno da kreditna kartica zračnog prijevoznika potrošaču omogućuje odabir između preko 200 različitih zračnih prijevoznika prilikom iskorištavanja zarađenih milja. Mnoge od ovih kreditnih kartica zračnih prijevoznika nude i druge opcije popusta, kao što su popusti na hotele, najam automobila i pakete za odmor koji se mogu kupiti zarađenim miljama.



Budućnost kreditnih kartica zrakoplovnih prijevoznika

Budući da je konkurencija tako jaka kada su u pitanju korisnici zrakoplovnih kompanija i korisnici kreditnih kartica, budućnost kreditnih kartica zrakoplovnih kompanija izgleda svijetla za potrošače. Vjerojatno će se broj poticaja i bonusa i dalje povećavati kako bi se privukli novi korisnici kartica. Trend koji se trenutno počinje razvijati su posebne niske godišnje naknade i godišnje naknade. Tradicionalno, kreditne kartice zrakoplovnih milja imaju godišnje naknade i visoke godišnje prihode u usporedbi s kreditnim karticama bez programa nagrađivanja. Iako je to istina, sve više i više kreditnih kartica zračnih prijevoznika počinje nuditi konkurentne APR-ove i odricanje od godišnjih naknada u pokušaju privlačenja više kupaca.

Jedno je sigurno: kreditne kartice zrakoplovnih milja i dalje će biti popularne među potrošačima, osobito za one koji mogu u cijelosti otplatiti svoje stanje na kraju svakog mjeseca i u potpunosti iskoristiti posebne nagrade.



Herpes na usnama

Savjeti za liječenje herpesa Ono peckanje koje osjećate tik iznad gornje usne nepogrešivo je. Znaš da je to početak još

Debitne i ATM kartice

Sljedeći članak pokriva odgovornosti prijevarnih aktivnosti za kreditne kartice, bankomatske kartice i debitne kartice. Mnogi ljudi smatraju da je lako