HEKLANJE

Pronađite besplatnu kreditnu karticu – nije teško

TEMU APP 100 E KUPON

Prije nego počnemo govoriti o besplatnim kreditnim karticama, potrebno je donekle definirati što se u ovom kontekstu podrazumijeva pod besplatnim. Iako postoje neke kreditne kartice koje će vam naplatiti mjesečnu ili godišnju pretplatu kako biste postali jedan od njihovih kupaca i primili njihovu kreditnu karticu, ti su poslovi daleko rjeđi nego što su bili i stoga su daleko uobičajeni sada ne morate plaćati pretplatu za kreditnu karticu. Stoga će se pretpostaviti da je kreditna kartica besplatna u tom smislu.

Ono što mislim pod besplatno u kontekstu ovog članka je beskamatno, ili APR od 0%. Sve je veći broj pružatelja usluga kreditnih kartica na tržištu Ujedinjenog Kraljevstva koji će nuditi uvodne ponude za određeni broj mjeseci tijekom kojih ćete primati 0% APR-a bilo na prijenos stanja, bilo na vaše kupnje, ili ponekad ako budete imali sreće , na oboje.
Ove vrste kartica, iako zvuče vrlo privlačno, zapravo ih nije tako teško pronaći. Sve što trebate učiniti je biti voljan tražiti ih. Zbog visokog stupnja konkurencije koja trenutno postoji među pružateljima kreditnih kartica u Ujedinjenom Kraljevstvu, otkrit ćete da su izvrsne ponude od 0% zapravo prilično uobičajene. U većini slučajeva, osim ako nemate prihoda, bilo zato što ste nezaposleni ili student ili iz nekog drugog razloga, ili ako nemate lošu kreditnu povijest, vrlo vjerojatno ćete vrlo lako pronaći kreditne kartice koje nude neke nekakav posao od 0%.



Iako možda budete dovoljno sretni da primite telefonski poziv ili e-poruku poštom s ponudom kreditne kartice od 0%, ako je želite pronaći brže od jednostavnog čekanja, najbolje je započeti pretraživanjem na mreži. Sada postoje doslovno stotine web-mjesta koja su specijalizirana za pomoć klijentima u pronalaženju prave kreditne kartice.

Za početak pretrage preporuča se da posjetite web-mjesta s općim kreditnim karticama koja će vam ponuditi opciju pretraživanja stotina ponuda kreditnih kartica. Ova web-mjesta pružit će najbolju priliku da pronađete ponudu kreditne kartice od 0% koja odgovara vašim potrebama. Ne zaboravite obratiti pozornost ne samo na činjenicu da bilo koja kreditna kartica iznosi 0%, nego također provjerite koliko dugo će trajati razdoblje od 0%, odnosi li se na kupnje, prijenose stanja ili na oboje te kolika će biti kamata stopa koja se primjenjuje nakon završetka razdoblja od 0%.

Nedavno su poslovi kreditnih kartica s 0 posto postali malo kompliciraniji. I dalje ih je lako pronaći, međutim, mnogi od njih sada dolaze sa skrivenim troškovima koji ponekad mogu oduzeti prednost posjedovanja kreditne kartice s 0 posto. Potezi koje poduzimaju kartičarske kuće uključuju:

Smanjeni kreditni limit
Smanjeno beskamatno razdoblje
Naknada za prijenos stanja

Nakon što pronađete karticu koja vas zanima, posjetite web stranicu davatelja kreditne kartice izravno kako biste saznali više i, ako ste zadovoljni, prijavite se.

Jeftine kreditne kartice

Jeftine kreditne kartice postoje u mnogim varijantama. Osim toga, postoji mnogo čimbenika koje potrošač mora uzeti u obzir kada odlučuje