HEKLANJE

Povrat gotovine Kreditne kartice Gdje je novac?

TEMU APP 100 E KUPON

Kada razmišljaju o nagradnoj kreditnoj kartici, većina ljudi preferira kreditnu karticu s povratom novca. To je zato što kreditne kartice s povratom gotovine pružaju više mogućnosti i fleksibilnosti vlasniku kartice. Iako ne putuju svi često i ne voze svi vlastiti automobil, kartice za povrat novca postale su popularnije od kreditnih kartica Frequent Flyer Miles i kreditnih kartica Gas Rewards.

Kreditne kartice za povrat gotovine vlasnicima kartica daju poticaj u smislu gotovine ili novčanih bodova. Svaki put kada vlasnik kartice obavi kupnju, iznos kupnje ima odgovarajući novčani iznos koji se može koristiti za nove kupnje ili plaćanje drugih računa. Iz tog razloga svatko može biti idealan kandidat za karticu za povrat novca.



Pravljenje izbora

Svaki izdavatelj kreditne kartice nudi vlastiti program povrata novca. Očito, svaka kreditna kartica s povratom gotovine također ima svoje odredbe i uvjete koje treba slijediti. Znajući to, svima se savjetuje da uzmu vremena u istraživanju ovih uvjeta i usporedbi svake kreditne kartice s drugom.

Danas možete pronaći web stranice s recenzijama koje su isključivo posvećene pružanju pouzdanih recenzija kreditnih kartica za potrošače. Obično su te stranice kategorizirane prema vrsti kreditne kartice koju tražite. Na primjer, ako tražite kreditnu karticu za povrat gotovine, trebali biste provjeriti stranicu koja je usredotočena na recenzije različitih kartica za povrat gotovine na tržištu. Putem ovih stranica za recenzije, usporedba kreditnih kartica postaje lakša. Nakon što ste suzili izbor, na temelju recenzija koje ste pročitali na web mjestu, možete početi posjećivati službeno web mjesto kreditne kartice radi daljnjeg ispitivanja.

Nije sve o APR-u

Jedna od prvih stvari koje trebate provjeriti je APR ili godišnja postotna stopa. Budući da je većina nagradnih kreditnih kartica popraćena visokim kamatama, trebali biste potražiti onu s najnižom ili najrazumnijom stopom. Ipak, kamata nije jedini trošak povezan s vašom kreditnom karticom.

Ne usmjeravajte svoju pozornost samo na kamatnu stopu kartice za povrat novca. Neke kreditne kartice mogu ponuditi nevjerojatno niske kamatne stope kao dio svoje uvodne ponude, ali ostali troškovi i naknade mogu vas iznenaditi. Uvijek provjerite točan trošak svih naknada koje ćete platiti. Na primjer, kolika je godišnja naknada? Je li to dovoljno razumno ili biste svake godine plaćali skupu naknadu za aktivaciju? Kolike su kazne? Ne zaboravite provjeriti svaku naknadu koja dolazi s vašom karticom i provjerite jesu li sve naknade razumne.

Zarada i otkup



U redu, provjerili ste naknade i troškove. Provjerili ste značajke. Sve zvuči super. Ali jeste li provjerili pravila o nagradama? Jeste li jasno upoznati s procedurama kako možete zaraditi bodove? Što je s koracima u preuzimanju nagrada? Postoji li na vašoj kartici rok valjanosti ili datum isključenja? Ne zaboravite uzeti vremena za proučavanje propisa sustava nagrađivanja kreditnih kartica prije donošenja odluke.