HEKLANJE

Prednosti alata za webmastere i resursa

TEMU APP 100 E KUPON

WebmasterGrade.com – web stranica koja nudi opsežan skup alata i tehnika za webmastere za učinkovito upravljanje sadržajem vaše web stranice. Dostupni su različiti alati za SEO, pretraživanje domena i HTML uz višestruke web-usluge.

Resursi za webmastere pružaju cjelovito rješenje za izradu vaše web stranice vrijednom prikaza. Dostupni su mnogi alati za webmastere i savjeti za poboljšanje kvalitete vaše web stranice. Svi ovi resursi za webmastere dostupni su besplatno.



Optimizacija za tražilice ili SEO bitan je element u marketingu web stranice. Svi oni koji žele biti viđeni u svijetu uspješnog internet marketinga ne smiju zanemariti ulogu SEO-a. Web stranica nudi mnoge SEO tehnike poput analizatora kvalitete ključnih riječi i detektora položaja pretraživanja. Ovi objekti analiziraju kvalitetu vaše ključne riječi za pretraživanje i ako se utvrdi da nije zadovoljavajuća, predlažu vam nove ključne riječi nakon istraživanja sadržaja vaše web stranice i usporedbe s drugim sličnim.

Web-mjesto ima koristan alat za prikaz broja ulaznih veza koje su indeksirale 3 najbolje tražilice – Google, Yahoo i MSN. Prijavite se na web stranicu i upišite URL svoje web stranice u zadani prostor i pritisnite opciju ‘ocjena’. Dobit ćete detaljno izvješće o poretku i vezama povezanim s vašom web stranicom. Vidite Alexa rang vaše web stranice i broj ulaznih veza koje vaša stranica ima s drugih web stranica. I naravno, postoji zvjezdica koja ispisuje vašu ocjenu, potičući vas na daljnje izmjene za vašu web stranicu, ako je potrebno.

Ova je stranica neophodna za nove webmastere jer alati koji se ovdje nalaze ispravljaju njihove uobičajene pogreške. Ovi alati pomažu riješiti lošu analizu ključnih riječi, identične meta-podatke, ponavljanje i pretrpavanje ključnim riječima i pogrešan odabir teksta sidra URL-a.

Alati za domenu kao što je Provjera imena domene pomažu vam da pronađete domenu koju tražite ili čak mogu provjeriti detalje bilo koje postojeće. Postoje mnogi drugi moćni web-uslužni programi koje nudi stranica. IP Address Locator jedan je od njih. Možete locirati bilo koje računalo na svijetu ako znate IP adresu. Drugi uslužni program, Cron Generator omogućuje vam da rasporedite program koji želite da se ponavlja u određenom vremenskom intervalu. Osim toga, na ovoj stranici dostupni su određeni alati koji vam omogućuju zaštitu datoteka na mreži pomoću lozinki. Osim toga, tu su mnoge druge atraktivne tehnike za webmastere kako bi vaše web mjesto bilo jednostavno i potpuno.

Webmasteri koriste razne tehnike za razvoj svojih web stranica. U slučaju da imate bilo kakve planove poboljšati svoje web stranice i dati im jedinstven izgled, sve što trebate učiniti je kretati se webmastergradeom i biti najbolji u svom području.