HEKLANJE

Pregled članka Submitter Pro

TEMU APP 100 E KUPON

Dani zamornog slanja članaka u direktorije članaka jedan po jedan su gotovi!

Zamislite ovaj scenarij. Tu ste, ispred svoje tipkovnice, ponosni kao udarac nakon što ste doradili svoj najnoviji članak. Osjećam se dobro? Sjajno. Ali, ako ćete poslati ovaj članak u više imenika članaka, vaš posao je daleko od završetka.



Zapravo, nisi ni blizu. Osim ako niste mađioničar, to jest. Provest ćete sat za satom ručno kopirajući i lijepeći kako biste poslali svoj članak na sva mjesta koja prihvaćaju članke. Koja gnjavaža! Kakav gubitak vremena koje bi se moglo bolje potrošiti na druge projekte ili pisanje više članaka.

Ako želite da imate pomoć u ovakvim prilikama, niste sami. Dobra vijest je da mislim da sam našao čarobnjaka za tebe. Zove se Article Submitter Pro i nevjerojatno je moćna softverska aplikacija.

S Article Submitter Pro odabirete na koja web mjesta želite poslati svoj članak. Zatim, Article Submitter Pro utvrđuje zahtjeve za svaku stranicu, oblikuje vaš članak kako bi zadovoljio te zahtjeve i ispunjava što je više moguće obrazaca.

Bio sam iznenađen koliko točno to radi. Poslao sam jedan od svojih članaka u više od 100 baza podataka članaka i polja su automatski ispravno popunjena gotovo svaki put. Kao rezultat toga, uspio sam podnijeti sve te stranice u malom djeliću vremena koje bi trebalo ručno.

Također možete izraditi više bio kutija. Želite li drugu biografiju na svakom članku? Nema problema. Ili biste željeli poslati nasumično odabranu biografiju sa svakim podneskom? Opet, Article Submitter Pro donosi. I ne brinite treba li se biografija spojiti sa člankom ili u samom polju – softver će i to riješiti za vas.

Pomoću ovog softvera također možete preuzeti članak sa svoje web stranice i savršeno ispuniti sva tekstualna polja, spremna za podnošenje, u tren oka.
Sada pogledajmo sposobnost upravljanja. Jedan od problema koje sam imao u prošlosti je zapamtiti na koja sam mjesta poslao, a koje još moram učiniti. Ovaj softver vodi evidenciju svih članaka koje ste ikada poslali i praktički je nemoguće dvaput slučajno poslati isti članak na mjesto za prijavu.

Postoji samo nekoliko područja za koja smatram da Article Submitter Pro treba poboljšati.



Prvo, web stranica kaže da možete pohraniti svoje podatke za prijavu za svako mjesto za slanje članaka, ali čini se da je ta značajka onemogućena u trenutnoj verziji. I bila bi tolika prednost da radi upravo to.

Drugo, kada spaja biografiju nakon članka, softver ponekad umeće vašu biografiju dva puta, zahtijevajući da uredite jednu od njih.

Zaključno, ovaj softver je izvrstan. Po cijeni od 167 USD, Article Submitter Pro vrijedi svakog dolara. Mnoge snažne značajke daleko nadmašuju nekoliko područja za poboljšanje. Obećava da će vam pomoći da svoje članke brzo pošaljete na stotine web-mjesta i sigurno ispunjava to obećanje.



Već sam uštedio hrpu vremena. Ali što je još važnije, imao sam gomilu prometa na mojoj web stranici. I moja je prodaja odmah porasla. Zapravo, Article Submitter Pro isplatio se za samo nekoliko dana.

Razgovarajte za manje

Ljuti li vas koliki su vam mjesečni računi za mobilni telefon? Tražite li načine na koje možete smanjiti tromjesečne troškove