HEKLANJE

Pregled estetske stomatologije Je li to budućnost stomatologije?

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji više od nekoliko alarmantnih trendova koji počinju jačati u području estetske stomatologije. Godinama se govori o utjecaju upravljane njege io tome kako možete pozicionirati svoju ordinaciju kako biste se nosili s ovim rizikom za konvencionalnu zaštitu i naknadu za uslugu stomatologije. Realnost je da je upravljana skrb tu da ostane i brzo se pretvara u bezbroj prilično groznih oblika.

Uobičajeno, liječnici su uspostavili upravljane programe skrbi samo kada imaju novo radno vrijeme. Oni također imaju svoj paušalni fiksni trošak pokriven naknadom za uslugu estetske stomatologije.



Postoje neke prakse koje su se uključile u programe s nekim rasporedima naknada koji nude plaćanje više od promjenjivog troška povezanog s liječenjem.

Problemi za stomatologa javljaju se na tri područja.

1. Prvo bi bilo loše upravljanje programom skrbi. Na primjer, netko tko ima kompenzacijski raspored koji mu stvarno ne kompenzira dovoljno za vrstu metoda koje općenito koristi i tretman koji provodi. Ako ste stomatolog i pacijentu postavljate dijagnozu s četiri četverokutnog rasporeda korijena, a ne pokrijete program kapice, na kraju ćete imati ozbiljne probleme, među kojima je i higijeničar koji više nema što raditi s njezinim vremenom.

2. Još jedan problem javlja se kada liječnik i njegovo osoblje nisu sposobni postići prihvaćanje pacijenata za neobavezne i nadograđene tretmane koji se smatraju klinički superiornijima. Čak i ako bi liječenje dugoročno bilo bolje za pacijenta, loši planovi sprječavaju pacijente da donesu ove odluke.

3. Posljednji problem dolazi kada osoblje ureda nije u stanju riješiti papirologiju koja je povezana s programima upravljane skrbi.

Trebalo je gotovo tri godine da stomatolozi i liječnici razviju resurse i profesionalizam u suočavanju sa rastućim trendom upravljane skrbi.

Cilj stomatologije u budućnosti je izbjeći upravljanu njegu tako što će vaše stolice biti popunjene svim uslugama koje se mogu ponuditi. Neke demografske skupine na tržištu neće si moći priuštiti ove usluge, ali buduća era stomatologije to može promijeniti. Zbog toga je manje diplomanata estetske stomatologije prodefiliralo pozornicom. Ukupan broj učenika se smanjio, dijelom i zbog zatvaranja nekih škola. Drugi razlog su financijski problemi i smanjeni broj razreda. U budućnosti se uspjeh estetske stomatologije ne može postići manjim brojem učenika u učionici. Puno je čimbenika koji utječu na studentov cilj — financijska pitanja (svi znamo da je obrazovanje skupo) da završe programe. Ako škole nude programe koji će plaćanja održati na prihvatljivom iznosu, postoje nade da će se u nadolazećim godinama održati dobri kozmetički stomatolozi.



Vrste kozmetike

Šminku i kozmetiku diljem svijeta koriste različiti ljudi. Kozmetički proizvodi definirani su kao “tvar ili pripravak namijenjen za doticaj s