HEKLANJE

Prirodna ljepota – napraviti vlastite tretmane za kožu i kosu lako je kao 1-2-3

TEMU APP 100 E KUPON

Potraga za lijepom kožom i kosom prevladava među ženama. Možete napraviti jeftine, prirodne tretmane ljepote i kose od sastojaka koje imate u svom domu koji će raditi jednako dobro ili bolje od proizvoda koje kupite u trgovini.

Ako u smočnici imate samo jedan prirodni lijek za ljepotu, napravite to maslinovo ulje. Iznimno je svestran i može se koristiti na svakom dijelu tijela.



Maslinovo ulje izvrsno je za skidanje maskare. Puno je bolji od vazelina ili dječjeg ulja i blagotvoran je za kožu oko očiju.

Upotrijebite nekoliko kapi maslinovog ulja u toploj vodi za prekrasnu manikuru kod kuće. Nakon toga nanesite svoj omiljeni losion kako biste zadržali vlagu.

Pčelinji vosak i maslinovo ulje otopljeni i uliveni u malu limenku čine prekrasan balzam za usne koji će vaše usne održati mekima i glatkima.

Suha stopala mogu se izliječiti nakon jedne noći ovog tretmana. Prije spavanja utrljajte maslinovo ulje u suha, ispucala stopala. Ne ispirati. Zatim navucite udobne čarape i idite spavati. Vaša će stopala upiti vlagu i do jutra će se osjećati mnogo bolje.

Dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja u vodu za kupanje za najbolji omekšivač kože koji možete zamisliti. A ako se osjećate posebno dekadentno, dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja za prirodnu aromaterapijsku kupku.

Vrlo mala količina maslinovog ulja nanesena na suhu kosu će regenerirati i riješiti se kovrčavosti. Ovo je odličan regenerator koji se ne ispire.

Maslinovo ulje također može djelovati kao krema za brijanje za muškarce s osjetljivom kožom.



Ne kupujte one skupe pilinge od morske soli. Napravite sami. Samo dodajte morsku sol u maslinovo ulje i dobit ćete piling od morske soli koji će vam biti kao u raju. Dodajte kap eteričnih ulja ako želite da vaš piling bude mirisan.

Budite oprezni kada koristite maslinovo ulje u kadi jer će biti prilično sklisko i ne želite pasti.

Nije potrebno platiti puno novca za proizvode za njegu ljepote. Stvari koje imate u vlastitoj kuhinji često mogu biti najbolji dostupni kozmetički proizvodi.



Prava cijena kreditne kartice

Ovih dana postoji toliko mnogo mogućnosti i izbora o tome koju kreditnu karticu odabrati, toliko mnogo ponuda od cijelog niza