HEKLANJE

Prirodna njega kože – samo otvorite svoj kuhinjski ormarić

TEMU APP 100 E KUPON

Sigurnija, jeftinija i laka za korištenje prirodna njega kože može biti jednostavna poput otvaranja kuhinjskog ormarića, uz nekoliko minuta pripreme.

Zdrava, blistava, blistava koža je nešto što svaka osoba želi. Ipak, malo nas čak i pomisli koristiti ono što je stvarno najbolje za našu kožu: prirodne proizvode za njegu kože.



Svake godine potroše se milijuni dolara u potrazi za savršeno zdravom kožom koja ne stari. Okoliš, stres i manje zdrave prehrambene navike igraju veliku ulogu u kvaliteti vaše kože.

Odgovori za postizanje blistavog, blistavog tena su nadohvat ruke. Mnogi predmeti u vašoj kuhinji upravo sada mogu pružiti prirodnu njegu kože koja je još bolja zahvaljujući onim skupim proizvodima punjenim kemikalijama koji koštaju ruku i nogu.

Njega kože tijekom cijelog života

Od dana kada smo rođeni, naša koža zahtijeva mnogo njege kako bi ostala glatka i zdrava. Počinje sapunom koji nas održava čistima. Zatim, tu su kreme, puderi i masti za sprječavanje pelenskog osipa na našim stražnjicama. Tijekom prvih nekoliko godina našeg života, naša će koža dobro podnositi sapun za čišćenje i povremeni losion ili kremu za hidrataciju. Zatim dolaze tinejdžerske godine. Naši podivljali hormoni izvlače masnu kožu, prištiće i niz drugih stanja.

Važno je shvatiti da sve što dolazi u dodir s našim tijelom utječe na naše zdravlje i stanje naše kože. Zato je važan odabir prirodnih proizvoda i sastojaka za njegu kože. Jetra filtrira toksine i otrove iz hrane koju jedemo, ali sve što stavimo na kožu izravno se apsorbira. To uključuje dezodoranse, losione, gelove, sredstva za čišćenje, tonike, šminku, parfeme i još mnogo toga.

Kako starimo, naša koža postaje osjetljivija, pa moramo biti još oprezniji s tretmanima ljepote koje koristimo.

Jednostavna rješenja za bolju kožu



Evo samo nekoliko prirodnih rješenja za njegu kože koje možete isprobati. Bit ćete vrlo zadovoljni rezultatima:

-jednom tjedno istrljajte kožu sodom bikarbonom dok ste pod tušem, za glatki, svilenkasti osjećaj. To možete učiniti i na licu kako biste uklonili mitesere.

-svježe rajčice su odlične za masna područja lica. (Molimo vas da prvo isprobate sok od rajčice na ruci, jer vaša koža može biti osjetljiva na njega). Odmah nakon upotrebe soka od rajčice temeljito isperite.



-za izvrsnu hidratantnu kremu isprobajte maslinovo ulje: ova zdrava masnoća je dobra za vas i odlična je za vašu kožu. Možete ga koristiti i za umirenje kože opečene suncem.

-ocat može učiniti čuda za smrdljiva stopala i pazuhe. Pomiješajte vodu i ocat 50/50 i upotrijebite umjesto dezodoransa: uklonit će neugodan miris znoja, bez ikakve iritacije. Što se tiče vaših stopala, ako patite od atletskog stopala, tjedan dana kupke stopala s octom će vam puno pomoći, ponekad i potpuno riješiti vaše stanje.

– žumanjak pomiješan s medom čini stvarno odličnu masku: nanesite na kožu, ostavite 20 minuta i isperite. Izvrsno za osjetljivu kožu. Med daje osjećaj peckanja/škakljanja, pa ako ste osjetljivi na to, koristite samo žumanjak.



-još jedna upotreba žumanjka: za one koji imaju ekcem, koristite ga umjesto sapuna. Ne miriše sjajno, ali će zacijeliti vašu oštećenu kožu.

-odličan tretman za suhu kožu je avokado: zgnječite ga, nanesite na lice i isperite nakon 20 minuta.

Na kraju, svakako pijte 8 čaša vode svaki dan kako bi vaša koža bila njegovana iznutra.

Izgradnja poslovnog kredibiliteta

Učinite svoju web stranicu vrijednom za posjetitelje. Ako ste računovođa, vaša bi web stranica trebala biti obrazovni alat. Obavijestite o