HEKLANJE

Izgradnja poslovnog kredibiliteta

TEMU APP 100 E KUPON

Učinite svoju web stranicu vrijednom za posjetitelje. Ako ste računovođa, vaša bi web stranica trebala biti obrazovni alat. Obavijestite o promjenama poreznog zakona i objasnite kako bi promjene mogle utjecati na njih. Pružite relevantan sadržaj koji bi mogao biti zanimljiv vašim klijentima. Manje govorite o tome koliko ste sjajni, a više o potrebama svojih kupaca. Pružite savjete, članke, intervjue, podcaste ili čak kratke videoisječke o relevantnim temama.

Pišite članke o svom stručnom području. Ako imate tvrtku za kemijsko čišćenje, mogli biste napisati članke o prednostima kemikalija koje koriste za okoliš. Možete objaviti članke na svojoj web stranici. Osim toga, možete potaknuti druge vlasnike web stranica da objave vaš članak na svojim stranicama. U zamjenu, možete objaviti članak o njihovim uslugama na svom. Redovito ažurirajte sadržaj svoje web stranice. Vaši će klijenti cijeniti web stranicu s relevantnim sadržajem. Web stranica koja stagnira govori o zanemarivanju.



Imajte profesionalno dizajniranu web stranicu. Prošli su dani kada bi svaka web stranica bila prihvatljiva. Ako je vaš rođak izradio vašu web stranicu, mogli biste ga učiniti vrlo ponosnim, ali će vaši klijenti biti manje zabavljeni. Amaterske web stranice šalju poruku da ste hobist, a ne pravi biznis. Ne biste željeli da vam rođak plaća poreze na dobit ili preuređuje vaš ured, pa nemojte od njega tražiti ni da izradi vašu web stranicu. Pravo web mjesto zahtijevat će profesionalnu tvrtku sa stručnim dizajnerima, programerima i trgovcima na internetu. Vaša web stranica je vaš posao, ponašajte se prema njoj u skladu s tim.
Imati web mjesto s pravopisnim pogreškama, lošim slikama i lošim dizajnom gore je nego uopće nemati web mjesto. Izbjegavajte pogreške svih vrsta. Potaknite svoje kupce da vam skrenu pozornost na pogreške. Vaši vam klijenti mogu dati povratne informacije dok pregledavaju vašu stranicu, a vi možete brzo napraviti potrebne izmjene.

Jasno objasnite koje sigurnosne mjere poduzimate kako biste zaštitili podatke klijenta. Ako plaćate za sigurnosni logotip treće strane kao što je HackerSafe ili ControlScan, pobrinite se da vaši kupci razumiju prednosti. Preporučio bih ControlScan umjesto HackerSafea jer riječ Hacker može imati više negativan nego pozitivan učinak.

Zašto hrčemo?

Većina žena se žali na muževe najviše na hrkanje. Tijekom spavanja mišići po cijelom tijelu se opuštaju i opuštaju. U