HEKLANJE

Prirodna njega kože Savjeti za ljepotu od prirodnih sastojaka

TEMU APP 100 E KUPON

Za prirodne kućne lijekove kuhinja je odlično mjesto za početak. Prirodni lijekovi stvoreni kod kuće za najmanje probleme od prirodnih sastojaka kao što su voće, povrće, bilje privlače veliku pozornost zbog same svoje prirode lijeka – bez ili zanemarive cijene, čistoće, bez nuspojava, puno TLC-a (nježan, pun ljubavi njega), jednostavan i bez nuspojava. Zvuči predobro da bi bilo istinito?

-Probajte ovo za problem prhuti; namočite 1 žlicu sjemenki piskavice preko noći. Samljeti ih u pastu. Nanesite na kosu na sat vremena i isperite pastom od brašna.



-Za suhu kožu ruku i nogu koja se peruta isprobajte ovaj pripravak. Pomiješajte 6 žličica vazelina, 2 žličice glicerina i sok od limuna. Nanesite ovaj hidratantni losion najmanje dva puta tjedno.

– Krastavce ogulite, naribajte i ocijedite. Pomiješajte s po ˝ žličice glicerina i ružine vodice. Nanesite ovo ako patite od opeklina od sunca.

– Maska za lice od bjelanjka i meda nježno uklanja preplanulost s lica.

-Jastučiće vate umočite u ohlađenu mješavinu soka od krastavca i krumpira. Držite ovo na kapcima 15 do 20 minuta i nježno isperite. Izlaz za podočnjake.

-Rastopiti parafinski vosak; pomiješajte s malo ulja gorušice i nanesite na zahvaćeno područje. Ostavite preko noći. Nakon 10 ili 15 dana vaše će ispucale pete postati glatke.

-Zob pomiješajte s medom, jogurtom i mljevenim bademima. Nanesite ovo na lice, ostavite pet minuta i isperite mlakom vodom.

– Isprobajte čokoladnu masku kako biste svoju normalnu do suhu kožu učinili glatkom. Uzmite 1/3 šalice kakaa, 3 žličice vrhnja, 1/3 šalice zrele papaje, ½ šalice meda i 3 žličice zobenih pahuljica u prahu. Pomiješajte ih zajedno. Glatko na licu. Nakon 10 minuta isperite lice toplom vodom.



-Za masnu kožu nanesite mješavinu grožđa (omekšava kožu), limuna (prirodno sredstvo za čišćenje) i bjelanjka (zateže kožu). Ostavite 20 minuta i isperite toplom vodom.

– Tonizirajte i osvježite kožu utrljavanjem kriške izrezanog limuna po licu. Ostavite oko 20 minuta, a zatim isperite hladnom vodom.

– Možete pomiješati 1 žlicu soka od brusnice s 2 žlice vazelina za ukusan domaći balzam za usne.



– Pomiješajte med, limun i biljno ulje za izvrsnu domaću hidratantnu kremu za vašu suhu kožu. Nanesite ovaj pripravak 10 minuta.

-Za blistavu kožu zagrijte 4 žlice bademovog ulja, po 2 žlice lanolina, vazelin i ekstra djevičansko maslinovo ulje. Pomiješajte sve ove sastojke i umasirajte u kožu.

-Krušku bundeve pomiješajte sa žumanjkom i mlijekom. Ostavite ovu masku na licu 30 minuta za blistavu kožu.



– Masirajte svoje tijelo mješavinom kokosovog ulja i nekog od vaših omiljenih mirisnih ulja poput lavande ili ružmarina. Vaša će koža, osim što će zamirisati nebesko, poprimiti svilenkastu i meku kvalitetu.

-Pomiješajte ½ šalice meda u vodu za kupanje za meku i glatku kožu.

-Pasta od listova mente i badema, pomiješana s toplom vodom i nanesena na cijelo tijelo dok se ne osuši i isprana toplom vodom čini umirujući paket za tijelo.

– Mlaćenica utapkana na kožu 15 minuta će upiti masnoću s vaše kože bez isušivanja.

– Sok od mrkve koji se svakodnevno nanosi pomaže nestajanju mrlja.

-Za tamne pazuhe i vrat – svakodnevno nanesite sok od limuna pomiješan sa sokom od krastavca i prstohvatom kurkume. Ostavite ovo 20 minuta.

– Mješavina zgnječenog lišća mente i zobi nanesena 20 minuta i isprana toplom vodom smanjit će prištiće.

– Dlake na licu – nanesite ljepljivu pastu od bjelanjaka pomiješanog sa šećerom i kukuruznim brašnom. Kad se osuši, lagano ga odlijepite. Ponovite ovo tri do četiri puta tjedno.

– Tanke kriške jabuke utrljane na masnu kožu pomoći će u kontroli masnog sjaja.

-Za podatnu kožu, nanesite zrelu zgnječenu bananu na lice 20 minuta dnevno.

-Isprobajte ovaj prirodni izbjeljivač za posvjetljivanje preplanulosti. Pomiješajte kore naranče (osušene na suncu i u prahu) s mlijekom. Nanesite ovu pastu na 25 minuta i isperite.

Čitatelj ovog članka trebao bi se pridržavati svih mjera opreza dok slijedi upute o receptima iz ovog članka. Izbjegavajte korištenje ako ste na nešto alergični. Odgovornost leži na čitatelju, a ne na stranici i piscu.

Izbjeljivanje zubi kroz stoljeća

Izbjeljivanje zubi učinak je koji ljudi traže stotinama godina. Sjaj osmijeha čistih zubi bio je simbol zdravlja, bogatstva i obiteljskog

Las Chicks Magic Glove

Ovih dana sam se imala priliku družiti sa čarobnom rukavicom. Dobila sam je na testiranje i ako želite osvrt u