HEKLANJE

Prirodni proizvodi za njegu kože koja stari

TEMU APP 100 E KUPON

Kaže se da je ‘ljepota’ duboka u koži i kao takva njega kože ima veliki značaj u današnjem svijetu koji je svjestan ljepote. Netko se može zapitati je li normalnoj osobi potrebna posebna njega samo za kožu. Odgovori mogu biti različiti, ali istina ostaje da svi nemaju normalnu kožu, a ljudi s ne tako normalnom kožom trebaju pružiti željenu njegu kako bi njihova koža izgledala prirodno i osjećala se dobro.

Prirodni proces starenja, izloženost sunčevoj svjetlosti, redovito pušenje itd. mogu pridonijeti manjoj proizvodnji kolagena i elastina, dva vlakna koja drže kožu zajedno i čine kožu mladom i glatkom.



Proizvodi za njegu kože koji sadrže Argireline dobiven iz aminokiselina pomažu u opuštanju napetosti lica. Ekstrakt runolika još je jedna tvar koja djeluje kao antioksidans i sprječava prodiranje ultraljubičastog svjetla u kožu, osim što čisti od slobodnih radikala oštećenih metabolizmom i zagađivačima. Još jedan prirodni proizvod je shea maslac, prirodni hidratant koji sprječava isušivanje kože.

Lice je prvi i najbolji dio tijela koji privlači pažnju drugih. Naravno, za taj prvi dojam želimo pokazati dobar izgled lica. Na današnjem tržištu nema nedostatka proizvoda za njegu kože ili bolje rečeno za njegu lica, pri čemu svaki proizvod tvrdi da je bolji od onog drugog. Međutim, ostaje činjenica da se najbolji proizvod za njegu kože razlikuje od pojedinca do pojedinca ovisno o tipu kože koji netko posjeduje, regiji u kojoj živi, prehrambenim navikama koje slijedi među mnogim drugim relevantnim čimbenicima.

Ovaj se članak koristi samo u informativne svrhe. Ovdje sadržane informacije nisu namijenjene za korištenje umjesto ili u kombinaciji s profesionalnim medicinskim savjetima u vezi s tretmanima za njegu kože. Prije početka bilo kojeg režima liječenja, pacijent se mora posavjetovati s ovlaštenim liječnikom ili dermatologom za savjet i/ili kako bi se odredio najbolji način djelovanja za njegovu/njezinu situaciju.

Što je ekoznak?

Ekoznak se koristi pri označavanju, reklamiranju i prezentiranju proizvoda koji udovoljavaju odredbama Zakona o ekološkoj proizvodnji i označavanju ekoloških proizvoda.