HEKLANJE

Pristupačan SEO

TEMU APP 100 E KUPON

SEO je vrlo važan dio uspjeha web stranice. Uostalom, želite što više posjetitelja na svoju stranicu kako biste povećali svoju prodaju. Poput zakona ponude i potražnje, nakon što profesionalno obavljen SEO postane sve važniji, cijena koju traži većina tvrtki za dobar SEO posao također će porasti. Dakle, što učiniti ako vodite malu kućnu tvrtku i suočeni ste s SEO ponudama do 4000 USD za male poslove? Možda čak ni posao uopće nije toliko skup, ali vrijeme SEO stručnjaka jest. Naravno, on želi da njegovo vrijeme isplati što je više moguće. Reći ću vam da je dostupni SEO još uvijek dostupan. Ono što vam mnogi stručnjaci neće reći jest da najčešće imaju vrlo sofisticiran softver na raspolaganju. Softver poput tog obavlja dosta analiza web stranica koje treba obaviti prije implementacije SEO-a, što štedi mnogo vremena. Sljedeći razlog za zabrinutost je da zamislite da biste mogli pronaći relativno jeftin SEO? Biste li vjerovali? Ne znači li jeftino da nije dobro? Ili možda “jeftinu” agenciju vode prevaranti? Nema sumnje da je to još uvijek istina u mnogim slučajevima. Ili postoje tvrtke koje naplaćuju (kriminalne) iznose novca za dobar SEO posao s jedne strane, a s druge strane postoje “jeftini” prevaranti. Međutim, vjerujem da ćete, ako dobro pretražite web, još uvijek pronaći neke poštene momke koji su voljni raditi za vas po poštenoj cijeni i stvarno vam dati dobar povrat vašeg novca.

Koliko je posla uključeno? Prvo će SEO analitičar morati “skenirati” vašu web stranicu što se tiče SEO-a i što još nedostaje. Je li web stranica uopće prijavljena na tražilice? Jesu li ispravne ključne riječi ispunjene na različitim oznakama? Jesu li tekst ili pločica tražilice stranice prilagođeni? SEO stručnjaci koriste sofisticirani softver koji “skenira” sve te detalje. Nakon toga će vas savjetovati kako doći do boljeg sadržaja, opskrbit će vas popisom dobrih ključnih riječi, savjetovat će vas kako restrukturirati svoju stranicu ako je potrebno; sve neophodne radnje za optimizaciju stranice za tražilice i rang stranice.



Koliko će vremena koštati tipični SEO? Naravno, ovisi o veličini projekta, ali imajte na umu da je SEO maraton, a ne sprint. SEO je proces, a ne radnja. Ako je trenutni rang stranice vaše web-lokacije nula, dobar SEO posao mogao bi je povećati na 3 u 2 mjeseca i na 5 u 4/6 mjeseci, također ovisno o sadržaju web-lokacije. Većina posla za SEO stručnjaka dolazi u početak posla. Nakon što je sav posao na web-mjestu, oznakama itd. obavljen, web-mjestu će možda trebati fino ugađanje ili ponovno slanje tražilicama nekoliko puta. Stoga obično većina agencija radi s ugovorom o održavanju do 6 mjeseci.

Naravno, ako govorim o jeftinom ili pristupačnom SEO-u, ne mislim na jeftin u smislu od 100 USD po projektu, ali, ovisno o uloženom radu, rekao bih oko 40%/50% niže od općih tržišnih cijena . To je ono što ja nazivam pristupačnim i dostupnim većini vlasnika kućnih tvrtki.

Jeste li zainteresirani za pristupačan SEO na vašoj web stranici? Molimo kontaktirajte nas (CapitalOneEquity SeoDesigners) i vrlo ćemo sretni što ćemo vam pružiti besplatnu analizu vaše stranice i dati vam vrlo poštenu ponudu. Za kontakt podatke pogledajte moj profil.

Što je blog?

Weblog, koji se obično skraćuje na blog, je web stranica na kojoj se redovito unose (poput časopisa ili dnevnika) i