HEKLANJE

Privilegije izbora Visa Platinum kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Za vlasnike tvrtki i članove obitelji, ponuda kreditne kartice koja uključuje način zarađivanja bodova za putovanja odlična je ponuda. Putna nagradna kreditna kartica je ona koja vam daje mogućnost zarađivanja kredita s različitim aspektima iskustva putovanja jednostavnom upotrebom vaše kartice prilikom svakodnevne kupnje. Kreditna kartica Bank of America koja nudi ovu uslugu s najvećom fleksibilnošću je Choice Privileges Visa Platinum Card.

Značajke kreditne kartice:



Od mnogih atraktivnih značajki koje se nude na standardnoj kreditnoj kartici Bank of America, najviše se koriste 24-satna korisnička služba i mogućnost internetskog bankarstva. Možete kontaktirati stručnjaka Bank of America s bilo kojeg mjesta u svijetu u bilo koje doba dana ili noći. Dakle, kada koristite svoju putnu nagradnu kreditnu karticu na odmoru ili poslovnom putovanju i imate pitanje ili nedoumicu, jednostavno birajte besplatni broj koji ste dobili uz svoj informacijski paket nakon prijave.

Osim toga, imate mogućnost obavljanja svih aktivnosti na računu vaše kreditne kartice online. Web stranica Bank of America, http://www.bankofamerica.com, nudi vam dovoljno resursa za dovršenje plaćanja, provjeru povijesti plaćanja i potrošnje te provjeru trenutne kamatne stope na Internetu. Također se možete prijaviti za novu karticu, prenijeti stanja s drugih postojećih kartica i provjeriti najnoviju ponudu kreditnih kartica od vodećeg zajmodavca, Bank of America.

S platinastom kreditnom karticom Bank of America dobivate i prednosti bez godišnje naknade kada ste član kartice. Osim toga, kartica Choice Privileges Visa Platinum nudi niži godišnji postotak (travanj) za prvih šest mjeseci članstva na novoj kartici.

Privilegije izbora:

Kreditna kartica za nagradu za putovanje posebna je zbog sposobnosti vlasnika kartice da zaradi nagrade koje može iskoristiti za svoje sljedeće putovanje. S karticom Choice Privileges Visa Platinum možete zaraditi bodove sa svakim potrošenim dolarom koji se zatim pretvaraju u brojne pogodnosti za putovanja.

Svoje bodove možete iskoristiti za besplatne noći u hotelu po vašem izboru. Bank of America surađuje s hotelima kako bi vam ponudila više od četiri tisuće lokacija diljem svijeta na izbor. Koja vam druga ponuda kreditnih kartica to može dati? Također možete iskoristiti svoje bodove za popuste na zabavu i robu na određenim turističkim odredištima i tematskim parkovima.

Ako letite dok putujete, kartica Choice Privileges može vam pomoći da zaradite besplatne zrakoplovne karte. Kada skupite dovoljno bodova, možete ih iskoristiti za putovanje zrakoplovom kod mnogih velikih zrakoplovnih prijevoznika. Svoje bodove također možete iskoristiti u restoranu ili trgovini na odabranom odredištu. Razmislite o novcu koji biste mogli uštedjeti s kreditnom karticom Bank of America.



Jedna od najboljih značajki Choice Privileges Visa Platinum kreditne kartice nije ono što vam može donijeti u smislu nagrada, već ono što vam omogućuje da date drugima. Bank of America vam omogućuje da svoje bodove iskoristite za donaciju u gotovini Fondu za pomoć oružanim snagama, što je vrijedan cilj i sjajan način da iskoristite svoj dodatni novac.

Plaže srednje Dalmacije

Srednja Dalmacije je najpoznatija i najveća hrvatska turistička i povijesna regija. Plijeni svojim ljepotama kako na otocima Vis, Hvar, Bol

Objašnjenje kreditnih kartica

Jeste li relativno novi u svijetu kreditnih kartica i pitate se kako sve one funkcioniraju? Postoje mnoge vrste kreditnih kartica.