HEKLANJE

Profesionalno izbjeljivanje zubi: kada je pouzdanost važna

TEMU APP 100 E KUPON

Profesionalno izbjeljivanje zubi postaje sve popularniji izbor za sve koji imaju obojene zube. Da, možete kupiti lijekove bez recepta, ali ako sada želite zajamčiti bjelje zube, onda je profesionalno izbjeljivanje zubi najbolja opcija.

Profesionalno izbjeljivanje zubi ne daje drugačije rezultate od proizvoda koji se mogu kupiti kod kuće, ali ima jasne prednosti. Prvo, možete biti sigurni da ste u rukama profesionalca koji zna što radi, a drugo, učinci izbjeljivanja su trenutni.



Stvar je osobnog izbora koliko će vam posjeta biti potrebno za profesionalno izbjeljivanje zubi. Vaši zubi će pokazati promjenu boje nakon jednosatnog posjeta, ali možda želite više od toga. Ako želite postići optimalnu bjelinu možda će biti potrebno doći između dva i šest puta.

Zubi mogu postati obojeni iz raznih razloga. Hrana i piće s jakim bojilima uzrokuju mrlje, najčešće čaj i kava. Pušenje daje zubima žućkast izgled. Bolesti i lijekovi također mogu uzrokovati pojavu mrlja na zubima, a naši zubi prirodno postaju tamniji kako starimo. Sve su to razlozi koji nas tjeraju na profesionalno izbjeljivanje zubi.

Prvo što će vaš stomatolog ustanoviti je da li je u vašem interesu profesionalno izbjeljivanje zubi. Mogu postojati okolnosti koje niste uzeli u obzir – na primjer, ako imate plombe u boji zuba, vaši zubi mogu izgledati neprirodno ako ih profesionalno izbijelite. Možda ćete otkriti da je profesionalno čišćenje zuba sve što trebate. Uklanjanje zubnog kamenca i mrlja sa zuba može poboljšati njihov izgled i boju, čineći profesionalno izbjeljivanje zubi nepotrebnim.

Nakon što utvrdi da su Vaši zubi čisti i da je profesionalno izbjeljivanje zubi pravi tretman za Vas, stomatolog će Vam pokazati različite nijanse bjeline koje se mogu postići profesionalnim izbjeljivanjem zubi. Stomatolog će se posavjetovati s vama pomoću porculanskog jezička (u obliku zuba) kako bi utvrdio koja nijansa bijele boje vam odgovara.

Stomatolog će obično ispolirati vaše zube prije početka profesionalnog postupka izbjeljivanja zubi kako bi osigurao da su sve površinske mrlje nestale. Stomatolog će zatim izolirati zube koje će izbjeljivati tankim slojem lateksa ili posebnim gelom koji osigurava pečat oko zuba. Zatim se nanosi izbjeljivač/izbjeljivač zuba i ostavlja da djeluje onoliko vremena koliko je potrebno za postizanje prethodno dogovorenih rezultata. Ovisno o tehnici koju je stomatolog odabrao, laser, izvor topline ili svjetlosti mogu se koristiti za pomoć pri aktiviranju sredstva za izbjeljivanje.

Profesionalno izbjeljivanje zubi može trajati nekoliko godina ili samo šest mjeseci. Vrlo često vaš način života određuje koliko će dugo trajati vaše liječenje. No, nema sumnje da profesionalno izbjeljivanje zubi može vratiti čovjeku samopoštovanje. Zašto ne biste posjetili svog stomatologa kako biste utvrdili može li profesionalno izbjeljivanje zubi biti pravo za vas?

Unutarnja starica

U redu, svi su čuli za “unutarnje dijete”, zar ne? Nevino stvorenje koje živi u našem “Ja” treba ljubav i

Najbolja tvrtka za web hosting

Kada prodajete robu ili usluge, imperativ je da imate riznicu mrežnog hostinga za e-trgovinu koji podržava kupnje i ogromne količine