HEKLANJE

Na što morate paziti kada se prijavljujete za kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Bilo bi lijepo misliti da su svi izdavatelji kreditnih kartica pošteni i pravedni, no to nije slučaj. Nisu sve kreditne kartice iste, niti oni koji ih izdaju. Mnogi pokušavaju iskoristiti nesuđenu javnost. U nastavku je nekoliko naputaka na koje trebate obratiti pozornost prilikom podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu.

  • Obratite pozornost na kamatnu stopu koja se naplaćuje. Iako, kao što je navedeno, možete očekivati da ćete platiti višu kamatnu stopu, ona ne bi trebala biti pretjerana.
  • Nemojte ni razmatrati kartice koje imaju nula razdoblja odgode. To znači da počinju naplaćivati kamate od dana kada je naplata nastala. Na kraju ćete plaćati kamatu na kamatu. Postoje brojne kartice koje pružaju razdoblje odgode od 25 dana, što vam omogućuje da imate priliku otplatiti naknadu prije nego što se kamate počnu pratiti.
  • Nemojte preboljeti tjeskobu. Pročitajte sitna slova uz svaku karticu na koju se želite prijaviti. Ako ne razumijete pogodnost ili aspekt ugovora, potražite razumijevanje. Izdavatelj posluje kako bi ostvario profit i možete biti sigurni da ugovor ide u njihovu smjeru. Vaš zadatak je odabrati onaj koji će vam najviše koristiti. Vaš primarni cilj je jasno razumjeti uključene kamate, naknade i kazne i okolnosti u kojima će se te stope i naknade povećati ili pod kojim ćete okolnostima biti kažnjeni.
  • Uz veliki procvat potrošačkog kreditiranja u Sjedinjenim Državama, događa se znatna količina prijevara. Nakon što ste uspostavili dobru kreditnu sposobnost i vaš kreditni rezultat dosegne različite razine prihvaćanja, ponude će preplaviti vaš poštanski sandučić i telefon će vam zvoniti bez prekida. Nikada ne prihvaćajte ponude kreditnih kartica putem telefona ili koje stižu poštom. Prodavci prolaze opsežnu obuku kako bi vam prodali nešto što ne trebate ili ne želite. Kada želite povećati svoju kreditnu razinu ili želite drugu karticu s nižim kamatama, potražite ponudu koja zadovoljava vaše specifične potrebe.
  • Ako podnesete nekoliko zahtjeva i budete odbijeni, razmislite o tome da imate nekoga kome vjerujete i tko vjeruje vama da supotpiše karticu. Kontinuirana odbijanja negativno će utjecati na vaše izvješće. To bi, međutim, trebalo biti posljednje utočište jer što god se dogodi ne odražava se samo na vaše kreditno izvješće, već utječe i na njihovo. Ako se prijavite za zajamčenu osiguranu, zajamčenu trgovinsku ili katalošku karticu, ili unaprijed plaćenu kreditnu karticu, to ne bi trebalo biti potrebno.
  • Prijavite se samo za kredit koji vam je potreban. Previše može biti primamljivo i moglo bi vas previše istanjiti do kraja mjeseca. Također, previše neiskorištenog kredita može se pokazati štetnim kada idete podnijeti zahtjev za ozbiljniji kredit, kao što je za automobil jednostavno učiniti činjenicom da je, iako ga ne koristite, dostupan vama i zajmodavcima. uzmite to u obzir kada pregledavate svoju prijavu i to će se odraziti na vašu kreditnu ocjenu.

Vrste kontaktnih leća

Od uvođenja kontaktnih leća prije mnogo godina, proizvodi za oči su prošli kroz razne promjene i inovacije kako bi zadovoljili

Cijene abdominoplastike

Abdominoplastika, poznata kao zatezanje, vrlo je čest kozmetički zahvat. Ako ste zainteresirani za potencijalnu operaciju, morate znati tipične cijene. Cijene