HEKLANJE

Pronađi svoju srodnu dušu na internetu

Suoči se s tim da je pronaći svoju srodnu dušu na internetu itekako moguće, što prije budeš toga svjestan prije ćeš krenuti na stranice koje nude upoznavanje i zaista ćeš na posljetku pronaći ono što si tražio, srodnu dušu. Već ste probali nekoliko stranica za upoznavanje i nije vam baš išlo, nije bilo rezultata? Jeste li se možda zapitali koji je razlog tome, dali je kriva web aplikacija ili ste možda krivi vi koji je niste upotrebljavali kako treba?
Možda nije baš pametno krivo se predstavljati, pisati lažne informacije u profil, stavljati tuđe slike, zasipati stotine drugih ljudi sa istom porukom i slično. Dali ste probali koristiti stranicu za upoznavanje na način kako je opisano u uputama, dobro zaboravite sad na upute iz raznih časopisa za odrasle, prestanite čitati erotske priče i savjete primjenjivati u realnom životu ili online.
Probajte koristiti svoje prave podatke, biti iskreni i sigurni u sebe, probajte barem jednom i vidjeti ćete da će vrlo uskoro uslijediti spoj, a poslije tko zna.

Najbolja odjeća za putovanje

Prvo i osnovno imamo različite oblike odjeće za putovanje, različiti proizvođači nude veliki spektar odjevnih predmeta od odječe za svakodnevicu

Domaći sajmovi i Inozemni sajmovi

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je nova dva javna poziva u okviru Poduzetničkog impulsa iz prvog programskog područja: MINPO, http://minpo.hr/default.aspx?id=4139