HEKLANJE

Pronalaženje najboljih kreditnih kartica s povratom novca

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s povratom gotovine pružaju fantastične mogućnosti onima koji ih imaju. Za svaku kupnju koju korisnik kartice obavi jednom od ovih kartica, zarađuju se novčani popusti. To čini kartice za povrat gotovine potencijalno isplativima za one koji odvoje vrijeme da odaberu najbolje kreditne kartice za povrat gotovine i koji ih pravilno koriste. Kada tražite najbolje kreditne kartice za povrat gotovine, važno je uzeti u obzir nekoliko stvari.

Jedno područje koje treba uzeti u obzir kada tražite najbolje kreditne kartice s povratom novca je postotak dobivenih nagrada. Većina kartica s povratom gotovine vlasnicima kartica daje gotovinski rabat prema postotku iznosa naplaćenog s kartice. Očito, što je veći postotak, veća je količina novca koja se može zaraditi. Dakle, kada traži kreditnu karticu s povratom gotovine, potrošač bi se očito trebao odlučiti za onu s najvećom stopom povrata.



Većina kreditnih kartica za povrat gotovine u partnerstvu je s određenim tvrtkama. Na primjer, vlasnik kartice može primiti stopu povrata od 1% na opće kupnje, ali stopu od 5% ako se kupuje na određenoj benzinskoj postaji. Stoga je važno da potrošači odaberu gotovinsku rabatnu karticu koja pruža posebne poticaje za tvrtke ili usluge koje potrošač često koristi. Sigurno ne bi imalo mnogo smisla da potrošač koristi kreditnu karticu za povrat gotovine koja daje posebnu stopu od 5% za kupnju u restoranu ako potrošač nikada ne večera vani!

APR kreditne kartice s povratom novca također treba uzeti u obzir. Mnoge kreditne kartice s povratom gotovine obično imaju viši APR od onih bez posebnih programa nagrađivanja. Potrošač mora biti svjestan APR-a kartice kako bi odredio hoće li konačni financijski troškovi biti veći ili manji od zarađenih nagrada. Ako će financijski troškovi potrošača stajati više od nagrada koje će on ili ona zaraditi, tada kartica potrošaču uistinu ne zarađuje novac. Oni koji isplaćuju svoj saldo u cijelosti svaki mjesec očito ne moraju brinuti o APR-u.

Baš kao što se APR mora uzeti u obzir kada se traži najbolja kreditna kartica za povrat gotovine, također je važno pogledati godišnji iznos koji je povezan s karticom. Gotovinska rabatna kartica s godišnjom naknadom možda se dugoročno neće isplatiti. Stoga vlasnik kartice mora biti siguran da će zaraditi dovoljno gotovine tijekom godine kako bi godišnja naknada bila vrijedna plaćanja.

Ne rade sve kreditne kartice s povratom novca na isti način. Neki šalju novac vlasniku kartice jednom godišnje. Ipak, drugi kreditiraju račun. Ipak, druge kreditne kartice s povratom novca stavljaju novac na račune za zaradu kamata ili na posebne štedne račune za fakultete. S nekim kreditnim karticama, bodovi za povrat gotovine automatski se izračunavaju i šalju vlasniku kartice. Drugi pak zahtijevaju od vlasnika kartice da zatraži povrat novca nakon što skupi dovoljno bodova. Sve ovo treba uzeti u obzir kada se odlučuje koja je kartica najbolja.

Neke kartice za gotovinski rabat imaju ograničenja u pogledu broja povrata gotovine koji se mogu zaraditi godišnje. Nekim vlasnicima kartica to nije problem jer je limit puno veći nego što će ikada potrošiti. Za druge, ova kapa može biti zabrinjavajuća. Osim toga, neke kreditne kartice s povratom gotovine postavljaju datum isteka koliko dugo su rabati dobri. Stoga, oni koji misle da možda neće često unovčavati svoje rabate, trebaju razmisliti hoće li moći iskoristiti rabate prije nego što isteknu.

Zarada novca prodajom muzike

Jednostavno volimo pisati o ovakvim web sajtovima gdje prilika za internet zaradu nije upitna. Raditi nešto što volite I zarađivati

Načini za izbjegavanje bankrota

Postoji nekoliko dostupnih opcija ako ste u dugovima po kreditnoj kartici i ne želite proglasiti bankrot. Jedna je mogućnost dobivanje