HEKLANJE

“Sedam tajni internetskih milijunaša”

TEMU APP 100 E KUPON

Internetski milijunaši svoje bogatstvo i uspjeh ne stječu srećom izvlačenja. Oni znaju tajne uspjeha. Ove su tajne toliko vrijedne da ćete, ako ih implementirate, uspjeti u vlastitom internetskom poslu.

Postoje dvije općenite vrste tajni koje poznaju internetski milijunaši, a koje uključuju vanjske i unutarnje tajne. Detaljno ćemo razgovarati o ovim tajnama u nadi da ćete ih iskoristiti u svoju korist i sami postati internetski milijunaš.



Prvo, pogledajmo vanjske tajne koje internetski milijunaši imaju u svom alatu.

Tajna internetskog milijunaša #1: Internetski milijunaši prepoznaju da bi strategija trebala biti temelj svakog marketinškog plana. Ključno je imati marketinšku strategiju, a ne samo uskočiti u marketinške tehnike. Na primjer, više ne moramo koristiti masovno oglašavanje jer masovno oglašavanje nema snage jer potrošači imaju izbor. Uzalud biste izgubili dragocjeno vrijeme i novac da ste koristili tehnike masovnog marketinga, a da prethodno niste izradili strategiju o stanju na tržištu.

Tajna internetskog milijunaša #2: Internetski milijunaši nisu generalisti. Usredotočeni su na prodaju svojih proizvoda i usluga određenim tržišnim nišama. Poslovno tržište općenito ide u smjeru tržišnih niša jer kupci imaju više izbora u pogledu mjesta za kupnju njihovih proizvoda.

Tajna internetskog milijunaša #3: Potražite i zgrabite neiskorištena tržišta. Potražite ljude koji u prošlosti nisu mogli imati pristup vašem proizvodu. Na neiskorištenim tržištima ne morate imati posla s konkurentima što pomaže u smanjenju marketinških troškova. Osim toga, moći ćete uspostaviti odnos i povjerenje sa svojim kupcima.

Tajna internetskog milijunaša #4: Vaša pozadinska strategija presudna je za uspjeh.
Želite nekoliko profitnih centara koji vam omogućuju da svoje proizvode i usluge prodajete većem broju kupaca. Pozadinski dio vaše tvrtke podržava te profitne centre. Diverzificira vaše poslovanje tako da donosite novac kroz mnoga različita područja. Ne možete se pouzdati u prijevremeni odlazak u mirovinu ako imate samo jedan profitni centar.

Tajna internetskog milijunaša #5: Pokušajte automatizirati što više usluga. To će vam omogućiti prodaju usluga 24 sata dnevno 7 dana u tjednu online. Automatizirajte svoje servisne centre kako biste smanjili troškove i pomogli svojim klijentima u svako doba dana.

Tajna internetskog milijunaša #6: Postavite svoj posao tako da budete zamjenjivi. Brendiranjem se možete učiniti zamjenjivim. Brendiranje obuhvaća vas same ili vrijednost koju pružate. Brendiranje je unosno, ali vam ne dopušta predah jer morate donijeti svaku odluku. Brendiranje vaše vrijednosti, s druge strane, prodaje vašu stručnost, a ne vaše vrijeme.



Tajna internetskog milijunaša #7: Ne radite sami; sastavite tim koji će podržati vaš poslovni pothvat. Stvorite tim marketinških, poslovnih, mentorskih i odgovornih pojedinaca. Upamtite, dvije su glave bolje od jedne pa možete razgovarati o idejama i strategijama koje imate za svoje poslovanje.

Internetski milijunaši također imaju interne tajne. Internetski milijunaš ima samopouzdanja i vjeruje u svoj proizvod. U stanju su brzo donositi odluke. Naučili su točne informacije i modelirali druge koji su se pokazali uspješnim. Ne boje se pogriješiti i shvatiti da njihov posao ne definira tko su. Jedna od najvažnijih tajni je da internetski milijunaši ustraju i nikada ne odustaju bez obzira na prepreke koje im se nađu na putu.