HEKLANJE

Proširenje poslovanja s e-knjigama

TEMU APP 100 E KUPON

Tvrtke svih veličina šire se s e-knjigama. E-knjiga je knjiga bez papira u digitalnom formatu koju možete preuzeti na svoje računalo, ručni ili drugi uređaj za čitanje. Može se čitati pomoću softverskog programa kao što je Adobe (za .pdf formate) ili Microsoft Word.

Evo nekoliko načina da proširite svoje poslovne operacije s e-knjigama.



Marketing – E-knjiga nudi jeftino sredstvo za proizvodnju marketinških materijala u punoj boji zajedno s grafičkim i audio komponentama. Pronađite dobar softver ili unajmite nekoga da vam pomogne u izradi vaših e-knjiga. Uzmite digitalnu kameru i počnite snimati svoje proizvode, ljude koji koriste vaše proizvode i usluge, vaše radnike itd. Zatim pokažite svoje fotografije, svoje proizvode i opišite svoje usluge sa sjajnim snažnim prezentacijama; web stranice s interaktivnim vezama za zvuk, vizualne prezentacije, komunikaciju (e-pošta ili postovi na forumu) i više.

Edukacija – Kada je potrebno objasniti vaše proizvode ili usluge, educirajte svoje izglede i klijente e-knjigama. Imajte na raspolaganju uzorke ili kratke verzije za probne ponude ili besplatno preuzimanje. Zatim uključite cjelovita detaljna izdanja s kupnjom proizvoda/usluge. Obrazujte vizualnim, zvučnim i interaktivnim metodama pokaži i klikni. Pozovite primatelje na pitanja i povratne informacije za poboljšanja budućeg razvoja proizvoda i usluga.

Komunikacije – Koliko puta dobijete e-poruku s pitanjem – čini se da se stalno ponavlja isto pitanje – za koje je potreban odgovor u obliku knjige? Možda pitanja poput: “Kako izraditi osnovnu web stranicu?” ili “Kako se možete plasirati na tržište s ograničenim proračunom?” potaknuti dugačke odgovore. Pa, sada možete napisati jedan dugačak odgovor, pretvoriti ga u e-knjigu i poslati – uvijek iznova i osloboditi više vremena za druge stvari. I uključite vlastite marketinške informacije unutra tako da vas čitatelji mogu potražiti na Internetu, proslijediti vaše podatke i dati drugima priliku da vas također pronađu.

Novi proizvod – koristite ankete i sudjelujte u anketama za stvaranje novog proizvoda. Uključite poveznicu na web stranicu s upitnikom i besplatnim preuzimanjem za primatelje po završetku.

Prodajni predstavnici – Naoružajte svoje prodajne predstavnike profesionalnim, vrhunskim kompletima informacija o medijima/proizvodu/uslugama u punoj boji predstavljenim putem vaših e-knjiga koje možete podijeliti s predstavnicima lokalnih novina, radija, televizije i drugih medija, posjetiteljima i potencijalnim klijentima na sajmovima i drugim događanja. Postavite uvodnu stranicu u svoju e-knjigu, zatim indeks na kojem ljudi mogu kliknuti i brzo pronaći vašu povijest, izjavu o misiji, opise i slike proizvoda i usluga, informacije za kontakt, izjave itd. Zatim kopirajte e-knjige na diskove i CD-ove za distribuciju na događanja. To ljudima daje priliku da saznaju puno više o vama kada nakon toga imaju više vremena.

Stoga zgrabite svoju cyber-olovku ili tipkovnicu i počnite pisati! E-knjige definitivno mogu povećati vaše poslovanje.

Bolje Vraga kojeg poznaješ

Da biste uštedjeli novac na svojim kreditnim karticama, ne znači uvijek nužno da morate promijeniti pružatelja usluga kako biste dobili

Bendovi Eternity traju vječno

Eternity narukvice su otmjena i moderna inovacija koja će osvojiti tržište. Često se poklanjaju za godišnjicu braka ili u vrijeme

Loša kreditna sposobnost

Ako imate lošu kreditnu sposobnost, mogli biste osjećati da je putovanje nemoguće. Moguće je dobiti kreditnu karticu ako imate lošu