HEKLANJE

Protiv starenja – prirodne tehnike

TEMU APP 100 E KUPON

Proces starenja je prirodan, ali se proces starenja kože može znatno smanjiti uz pravilne metode prevencije i odgovarajuće prirodne tehnike njege kože.

Glavni čimbenik preranog starenja naše kože može se pripisati suncu. Oštećenje od sunca koje danas možete vidjeti na svom licu moglo je započeti prije više od trideset godina. Što se tiče oštećenja od sunca, mnogo je bolje spriječiti ga nego liječiti.



Načini za sprječavanje oštećenja od sunca su:

. Svaki dan nanesite kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom na lice, vrat i dekolte
. Nosite šešir kad god izađete van; čak i objesiti pranje
. Nosite šminku koja sadrži zaštitu od sunca
. Pokušajte ostati u hladu kada je to moguće

Ovih dana mnogo slušamo o “slobodnim radikalima”. Slobodni radikali su nestabilne molekule proizvedene iz izvora kao što su onečišćenje zraka, zračenje i kemikalije. Također su uzrokovane lošom prehranom bogatom mastima, a mogu biti uzrokovane čak i pretjeranim vježbanjem. Ovi slobodni radikali mogu pregaziti vaš sustav i sada se priznaje da uzrokuju razorne zdravstvene probleme, poput bolesti srca i reumatoidnog artritisa. Oni su glavna briga u preranom starenju.

Načini za sprječavanje oštećenja slobodnih radikala su:

. Povećajte unos antioksidansa poput vitamina A i E
. Jedite hranu bogatu šarenim voćem i povrćem
. Smanjite upotrebu kemikalija ui oko kuće
. Nabavite prirodne proizvode za njegu kože koji sadrže antioksidanse

Korištenje prirodnih proizvoda za njegu kože značajno će smanjiti količinu kemijskih tvari koje apsorbirate u svoje tijelo i koje mogu uzrokovati prerano starenje. Neke svakodnevne kemikalije poput sintetičkih emolijensa sadržanih u nekim komercijalnim proizvodima tijelo može pohraniti u jetri i limfnim čvorovima. Drugi poput natrijevih lauril sulfata mogu iritirati kožu.

Načini za sprječavanje upijanja kemikalija kroz kožu su:



. Koristite samo prirodne proizvode za njegu kože
. Namirišite kožu eteričnim uljima ili kremama prirodnog mirisa
. Koristite samo sapune napravljene od biljnih ulja i koji sadrže biljne ekstrakte, mješavine ulja za aromaterapiju i gline.
. Svakodnevno se tuširajte kako biste kožu očistili od prašine i prljavštine

Ex folijacija postoji već tisućama godina kao prirodan način za uklanjanje mrtvih stanica kože s površine tijela i sprječavanje preranog starenja, otkrivajući svježe nove stanice kože ispod. Mnogo je prednosti eks folijacije kože. Ne samo da se otkriva nova koža, već se stimulira cirkulacija što omogućuje izbacivanje toksina i njihovo uklanjanje iz slojeva kože i limfnih čvorova.

Načini pilinga su:



. Koristite piling tijela tjedno pod tušem
. Upotrijebite četku za kožu s prirodnim vlaknima za četkanje suhe kože prije svakodnevnog tuširanja
. Koristite lufe za uklanjanje mrtvih stanica prilikom kupanja
. Osušite kožu ručnikom za grebanje kako biste potaknuli cirkulaciju

Dehidracija je još jedan čimbenik preranog starenja. Mnogi ljudi jednostavno ne piju dovoljno vode da bi održali zdrav sustav. Rečeno je da bismo trebali piti šest do osam čaša vode dnevno, a to ne uključuje gazirana pića i kavu! Oni zapravo oporezuju sustav vlage.

Načini da osigurate da pijete dovoljno vode su:



. Uvijek sa sobom nosite bocu vode i pijte je!
. Dobar vodič za izračunavanje točne količine vode koju biste trebali piti na dan je da svoju težinu podijelite s 8. To je količina od 250 ml čaša vode koju biste trebali popiti dnevno kako biste spriječili prerano starenje.

Članci s hipervezama!

Pisanje članaka izvrstan je način da izgradite svoju reputaciju kao stručnjaka u svom području. To je također dobar način za