HEKLANJE

Umjetni nokti – Za savršene nokte svaki dan

Umjetni ili umjetni nokti savršeno su rješenje za mnoge “događaje s noktima” u vašem životu. Savršeno su rješenje za nadomjestak slomljenog nokta. Izvrsni su kao privremeno rješenje dok vam ne izrastu vlastiti nokti. I tu su – odmah. Štoviše, možete ih sami nanijeti kod kuće i, pod uvjetom da odaberete pravu veličinu i učinite nešto kreativno kako biste uklonili plastični izgled, mogu izgledati posve prirodno i uvjerljivo.

Umjetne nokte možete nanijeti profesionalno u salonu ili ih možete nanijeti kod kuće pomoću široko dostupnih kompleta za uljepšavanje noktiju. Dolaze s vlastitim ljepilom i lako se režu i oblikuju prema stilu koji želite.



Dakle, pod pretpostavkom da želite sami ugraditi nokte, kako započeti? Evo šest jednostavnih faza:

1. Prvo očistite i osušite vlastite prirodne nokte. Zatim ih isturpijajte i oblikujte kao pripremu za pričvršćivanje umjetnih noktiju.

2. Zatim – vrlo važno – odaberite pravu veličinu umjetnog nokta za svaki prst. Turpijajte rubove ako je potrebno kako biste točno pristajali.

3. Sada rasporedite tanki sloj ljepila za nokte po cijelom području prirodnog nokta koji će biti u kontaktu s umjetnim noktom.

4. Postavite umjetni nokat tako da bude vrlo blizu, ali ne dodiruje kožicu. Zatim kratko pritisnite vrh kako bi se ljepilo uhvatilo i stvrdnulo.

5. Nakon što je nokat čvrsto postavljen na mjesto, isturpijajte sve grube rubove.

6. Nanesite dva sloja laka za nokte željene boje, a zatim završite slojem nadlaka kako biste ga zatvorili.



Preporuča se da umjetne nokte ne nosite dulje od nekoliko tjedana – recimo najviše mjesec dana. Zatim ih uklonite i dajte prirodnim noktima priliku da odahnu i osvježe svoj rast.

Također je važno da uvijek koristite odgovarajuće ljepilo za nokte, a nikada obično ljepilo koje možete pronaći po kući.

Kako biste uklonili umjetne nokte, potopite ih u sredstvo za skidanje laka bez acetona dok se ne počnu otapati i odvajati. Vrlo je važno izbjegavati aceton i druge kemikalije na bazi acetona. Oni će oštetiti površinu nokta, utjecati na sjaj, a također će stanjiti i oslabiti ploču nokta.



Također, nemojte pokušavati odlijepiti umjetne nokte bez da ste ih prethodno namočili u odstranjivaču laka, i svakako ih nikada, baš nikada ne pokušavajte slomiti. To bi moglo dovesti do ozbiljnog oštećenja vaših noktiju ispod.

Slijedeći jednostavne korake i smjernice dane ovdje, nošenje umjetnih noktiju neće biti samo jednostavan i nesmetan proces, već i užitak za vidjeti!

ČOVJEK TREBA ČOVJEKA

Čak mi se i dogodio skandal oko komičara koji je javnosti rekao da će se njegov odnos prema supruzi promijeniti

Blog o vašem poslovanju

Postoje mnoge namjene za bloganje. U većini slučajeva bloganje se može koristiti za oglašavanje. Ako ste vlasnik tvrtke, možete koristiti