HEKLANJE

Prvi pogled na Polestar 3. Električni automobil proizvodit će se u Sjedinjenim Državama

TEMU APP 100 E KUPON

Polestar je danas objavio prve detalje svoje treće tržišne ponude – Polestar 3, koja će biti prvi električni terenac te marke.
Polestar kaže da će Polestar 3 biti aerodinamički optimizirani sportski terenac, koji će se proizvoditi zajedno s automobilima Volvo u kompleksu te marke u Ridgevilleu u Južnoj Karolini. Tvrtka naglašava da će automobili Polestar okupljeni u SAD-u biti namijenjeni prodaji u zemlji neograničenih mogućnosti.
“Polestar 3 bit će izrađen u Americi, za američke kupce”, rekao je Thomas Ingenlat, izvršni direktor Polestara. “Sjećam se sjajne reakcije kad sam prvi put podijelio Polestarovu viziju Sjedinjenih Država i ponosan sam što će se naš prvi SUV sastaviti u Južnoj Karolini.”
Polestar 3 predstavit će novu generaciju platforme električnih automobila matične tvrtke Volvo Car Group, koja je razvijena od nule za potpunu elektrifikaciju grupe.
Polestar kaže da će Polestar 3 imati inovativna rješenja povezivanja, oslanjajući se na jedinstvenu industrijsku suradnju s Googleom, u obliku integriranog Android Automotive OS-a.
Početak proizvodnje Polestara 3 očekuje se sljedeće godine.

Mogućnosti kućnog poslovanja

Ako želite raditi od kuće, postoje mnoge poslovne mogućnosti koje možete istražiti. Možete postaviti dnevni dom za djecu, osobe s