HEKLANJE

Rad kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li se ikada zapitali kako vam ovaj nevjerojatni komad plastike daje moć kupnje proizvoda u raznim trgovinama – od cipela do trgovine namirnicama do hladnjaka? U današnje vrijeme rijetko je pronaći građanina SAD-a bez kreditne kartice. Ankete pokazuju da većina posjeduje barem jednu karticu, a mnogi imaju dvije, pa čak i tri kreditne kartice. Naravno, tu su i oni koji imaju mape s kreditnim karticama s gotovo 5 – 10 kreditnih kartica raznih organizacija.

Kreditna kartica danas je važan izvor identifikacije, osim što je vrlo praktična kada ne želite sa sobom nositi hrpe gotovine. Čak i ako želite unajmiti automobil, morate imati kreditnu karticu kao dokaz. Kreditna kartica vam doista daje slobodu da kupite i zatim platite za samo mjesec dana unazad. Međutim, potrošači se moraju čuvati ovog ‘lakog’ sustava povrata novca. Nakon što ste uhvaćeni u vrtlog povećanja stanja kredita na raznim karticama, vrlo je teško izaći iz njega.



Ako ste sposobni vratiti cijeli iznos u roku od mjesec dana, onda je to sjajno, međutim, većina potrošača obično koristi pokretnu mogućnost, gdje morate vratiti samo minimalni iznos svakog iznosa i nastaviti kupovati svojom karticom svaki mjesec. To se penje do golemog iznosa i, kako kažu, grudva snijega do ogromne svote do točke kada ne možete vratiti, a zatim se problemi zakuhaju s pravnim sustavom i tada ste u velikoj nevolji.

Znate da financijski troškovi na određenim karticama mogu ići do zastrašujućih 23 posto, a to znači da plaćate daleko više od stvarnog iznosa koji ste stvarno kupili. Statistika otkriva da je 1999. godine u Americi potrošačima na njihovim kreditnim karticama naplaćeno gotovo 1,2 trilijuna dolara. Vau! Prilično vrti želudac zbroj toga. Dakle, ako posjedujete kreditnu karticu, pobrinite se da ne upadnete u vrtlog skupljanja ogromnih iznosa kredita. Otplata postaje gotovo nemoguća, baca vas na kraj i postajete živčana olupina dok se borite da vratite.

Kada imate kreditnu karticu, pobrinite se da je koristite mudro i dobro je iskoristite. Da, ovaj komad plastike doista je fantastičan izum pod uvjetom da ga koristite razborito i mudro. Može biti vrlo zgodno i daje vam bolju kupovnu moć i samopouzdanje da uđete u trgovinu i obavite potrebnu kupnju. Stoga samo naprijed i uživajte u brojnim upotrebama kreditne kartice – ali koristite je mudro.

Put do uspjeha u vašem modu

Tim e-fuziona stvara atraktivna i učinkovita rješenja za razvoj web dizajna kako bi zadovoljio vaše specifične potrebe i posebne zahtjeve.