HEKLANJE

Mineralna šminka – prirodna šminka za zdraviju kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Kao liječnik znam kakvu štetu mogu nanijeti koži neki tradicionalni proizvodi za šminku ako se nose tijekom duljeg razdoblja bez odgovarajućeg čišćenja. Stoga je pojava mineralne šminke na kozmetičkim policama veliki napredak u zdravom životu i njezi kože.

Mineralna kozmetika temelji se na mljevenim mineralima, uključujući razne metalne rude i željezni oksid. Budući da su prirodni, ne sadrže alergene i ne sadrže kemijska bojila, dodane konzervanse, punila, parfeme, ulja ili talk – ili druge sastojke koji se obično nalaze u tradicionalnim proizvodima za šminkanje.



Mineralna šminka sadrži samo čiste mineralne pigmente u koncentriranom obliku. Zbog svoje koncentracije obavljaju funkcije korektora, podloge i pudera – i nevjerojatno sve u jednom nanošenju koje se tako dobro veže za kožu da je potrebno vrlo malo dotjerivanja tijekom dana.

Nakon prvog nanošenja mineralne šminke – a to se može učiniti vrlo jednostavno četkicom – koža bi mogla djelovati malo praškasto, ali nakon kratkog vremena vidjet ćete da je prirodna ulja u koži vrlo dobro apsorbiraju.
I nevjerojatno, vidjet ćete da će do večeri vaše lice izgledati jednako svježe kao i ujutro kad je prvi put nanesena šminka, bez sjaja ili mrlja.

Čistoća mineralne šminke znači da dobro odgovara većini tipova kože i vidjet ćete da vašoj koži dodaje cjelodnevni mladenački sjaj. Ali također ima nekoliko drugih prednosti:

KREMA ZA SUNCE

Mineralni puderi također sadrže cinkov oksid i titanijev dioksid koji djeluju kao reflektirajući premaz koji blokira štetne učinke sunca. Osim toga, redovito se dodaju prirodni oblici vitamina A i E koji imaju antioksidativna svojstva i također pomažu u sprječavanju fotostarenja kože.

PROTIV ALERGIJE

Budući da se u sastavu mineralne šminke izbjegavaju sintetička bojila, parfemi i konzervansi, postoji mali rizik od osjetljivosti kože na sastojke, što rezultira znatno smanjenim rizikom od dugotrajnijih alergijskih reakcija.



JEDNOSTAVNA PRIMJENA

Mineralna šminka se nanosi brzo i jednostavno četkom ili spužvicom, a kada se nanese na čistu hidratiziranu kožu ne razmazuje se i ne curi. Kako biste odmah uklonili početni učinak pudera, sve što trebate učiniti je lagano zamagliti lice čak i običnom vodom.

SVESTRANOST



Zbog cjelodnevne postojanosti, mineralna šminka nije idealna samo za one s užurbanim stilom života, već je također našla naklonost u filmskoj i TV industriji. Osim toga, često je izvrsno rješenje za mnoge s postojećim kožnim problemima, poput onih uzrokovanih opeklinama.

Sada pogledajmo cijenu. Ako ste navikli na kozmetičke cijene na šalterima, nećete biti potpuno šokirani. Međutim, trebali biste također uzeti u obzir uštede koje možete ostvariti korištenjem mineralne šminke. Što biste inače stavili na lice prije jutarnjeg izlaska? Nakon hidratantne kreme, što kažete na primer? Zatim su tu korektori, puder, rumenilo, kreme, puder…

Međutim, kada koristite mineralnu šminku, nakon korištenja hidratantne kreme, otkrit ćete da su mnogi proizvodi koji su nekad bili dio vašeg dnevnog režima, sada postali potpuno suvišni. Dakle, ukupne uštede mogu biti prilično značajne. Razmislite i o uštedi vremena!



Moderna mineralna šminka predstavlja veliki napredak ne samo u kozmetici, već iu njezi kože i cjelokupnoj dobrobiti.

Pljačka od 60.000 dolara

Nedavno su me uputili na budućeg klijenta koji je redizajnirao svoju web stranicu. Platili su 60.000 dolara za stranicu koja