HEKLANJE

Pljačka od 60.000 dolara

TEMU APP 100 E KUPON

Nedavno su me uputili na budućeg klijenta koji je redizajnirao svoju web stranicu. Platili su 60.000 dolara za stranicu koja im zapravo ne čini ništa. To je jednostavno web-mjesto s brošurama koje posjetiteljima ne pruža ništa i svakako ne čini ništa za pretvaranje prometa u prodaju. Budući da je sav njihov proračun otišao na dizajn, nemaju više novca za pravilno reklamiranje stranice. Pogreška broj 1, nemojte platiti 60.000 dolara za vježbu brendiranja.

Korporativna web stranica služi za podršku poslovanju. Ljepota interneta je u tome što nema nagađanja. Možete izmjeriti gotovo sve. Što pokušavate postići? Povećati promet? Generirati potencijalne klijente? Povećati prodaju? Ako je odgovor potvrdan na jedno od ovih pitanja, tada bi vam investicija od 60.000 USD trebala donijeti još 600.00 USD na krajnji rezultat? Može li stranica s brošurama donijeti 80-95% ROI?



Web dizajn je danas roba. Trošak dizajna trebao bi predstavljati oko 25% vaše ukupne potrošnje. Troškovi dizajna danas su konkurentni, pa bi potrošnja veća nego što morate trebala biti zadnja stvar koju ćete učiniti. Postoje izvrsni sustavi za upravljanje sadržajem otvorenog koda (CMS) koji vam daju moć upravljanja vlastitim sadržajem. Cijena softvera za vas je 0 USD. Preporučamo korištenje Plone ili Joomla. Obje ove platforme pružaju vam back-end usklađen s Web 2.0 po niskoj cijeni za postavljanje i održavanje.

Vrijednost web dizajna je rad s tvrtkama koje mogu pravilno plasirati ono što radite. Da biste ispravno plasirali web mjesto, trebali biste potrošiti 10-12 puta više nego što biste trebali potrošiti na dizajn. Dakle, moguće je dobiti Web 2.0 web stranicu po pristupačnoj cijeni. Ako ste mala tvrtka koja troši 4.000 do 8.000 USD na osnovnu web stranicu, trebali biste tijekom 12 mjeseci planirati potrošiti dodatnih 30.000 do 80.000 USD na marketing. Dolari potrošeni na marketing donose promet na stranicu. Jednostavno pravilo, više prometa kroz glavna vrata znači više posla.

Za razliku od drugog oglašavanja, možete kontrolirati svoju potrošnju i izmjeriti povrat ulaganja prilično brzo. Možete uključiti i isključiti svoje marketinške dolare ovisno o izvedbi, sve je to mjerljivo.

DeFabis Photography primjer je klijenta koji je prošao proces redizajna. Izgradili smo web mjesto prilagođeno tražilicama koje mu omogućuje upravljanje sadržajem na web mjestu. Prije nego što je radio s nama, njegova web stranica nije bila uvrštena među 100 najboljih na Googleu za popularne ključne riječi. Otkad radi s nama, njegovi su se posjetitelji i pregledi stranica povećali. Ali što je najvažnije, udvostručio je svoje rezervacije u odnosu na ovo doba prošle godine. I nije potrošio 60.000 dolara na svoj web dizajn.

Ako trebate pomoć u procjeni potencijalnog dobavljača, evo nekoliko pitanja koja vam mogu pomoći da shvatite njihovo znanje:

1. Kako uhvatiti promet posjetitelja izvan Interneta? Možete li pratiti njihovo kretanje kroz moju stranicu? Ako da, kako?
2. Kako upravljati dolarima za oglašavanje plaćanjem po kliku kako bih osigurao da maksimiziram svoju potrošnju i ne gubim novac?
3. Kako mjerite je li moja stranica prijateljska prema mojim korisnicima?
4. Koliko procjenjujete da bi moja stranica imala pregleda stranice da odredim pravu razinu hostinga?
5. Koje ćete stvari morati promijeniti na mojoj web stranici? Koje stvari mogu sama promijeniti?
6. Ako želim promijeniti izgled, zahtijeva li to promjene pozadinskog skriptiranja na stranici?
7. Što će biti potrebno za dodavanje nove stranice koja će odgovarati oglasu koji prikazujemo na novoj stranici? Na primjer, želim oglašavati posebnu ponudu i izraditi stranicu specifičnu za nju, što će nam biti potrebno za to?
8. Što očekujete da će biti prosječna cijena po kontaktu za web stranicu?
9. Tko je vlasnik izvornog koda stranice?

Dakle, razmislite o svojim ciljevima. Razmislite o tome što želite postići i trošite novac u skladu s rezultatima koje želite postići. Lijepa web stranica jednostavno ne generira rezultate koje biste trebali i mogli dobiti korištenjem Interneta. Nemojte biti opljačkani za 60.000 dolara. To je loše za vaš posao.



Povoljna kupnja s kuponima

Dvostruki kuponi izvrstan su alat za štedljive kupce. Ne može se poreći da su kuponi veliki uspjeh. Često proizvođači robe

Jeste li lovac ili farmer?

Želite da vaši klijenti, potencijalni kupci, distributeri, profesionalni kontakti, osoblje, distributeri, mediji i druge treće strane koje bi vas mogle