HEKLANJE

Razmazite se – zaslužili ste

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko, uključujući i zaposlene mame, s vremena na vrijeme treba odvojiti malo vremena za ugađanje sebi. Uostalom, morate se brinuti o sebi kako biste mogli brinuti o drugima.

S vremena na vrijeme izađite s mamom na ručak. Okupite se s prijateljima i opustite se uz večeru. Ako nema dadilja ili novca, naizmjenično priredite majčin ručak, a možda vam neka starija braća i sestre mogu pomoći pripaziti na mališane.



Ako imate djecu koja drijemaju, nemojte se bojati iskoristiti to vrijeme da i sami povremeno odrijemate ili čak stalno ako vam je potrebno i možete se izvući s tim.

U prilikama kada idete na frizuru ili manikuru neka tata bude kod kuće da čuva djecu kako biste zaista uživali u maženju.

Zamijenite čuvanje djece s prijateljicom kako biste objema omogućili noćni izlazak sa svojim mužem.

Nakon što su djeca u krevetu, s vremena na vrijeme zaboravite na rublje i posuđe i dugo se okupajte u toploj kupki ako želite. Možete čak dodati i neke domaće soli za kupanje ili pjenušavu kupku ako želite.

Priuštite si povremeno njegu lica iz kućne radinosti. Možete jednostavno pomiješati jedan sa sastojcima u vlastitoj kuhinji. Evo jednog od mojih favorita. Uzmem žlicu ili dvije meda, pomiješam ga s 3 ili 4 žlice zobenih pahuljica, zatim dodam najzreliju bananu koju imam i bingo sam napravio vlastiti domaći recept za uljepšavanje koji čini da moja koža izgleda i pada sjajno. (U hladnjaku inače traje oko tjedan dana).

Stoga samo naprijed i povremeno si ugodite malo, bit ćete bolja mama zbog toga.