HEKLANJE

Zašto su nam potrebne kreme za oči?

TEMU APP 100 E KUPON

Vjerovali ili ne, vaš životni stil uzima danak na vaše oči. Prehrambene navike i navike spavanja uz starenje ostavljaju vidljiv utjecaj na meka tkiva koja štite vaše oči izvana. Ova tkiva nemaju masne žlijezde, što ih čini najosjetljivijim organom u ljudskom tijelu. Svakodnevno su vaše oči izložene prašini, dimu i drugim nadražujućim tvarima koje imaju štetne učinke.

Fine linije, bore, pjegavi pigmenti neki su od simptoma oštećenja kože oko očiju. Ostali aspekti kao što su boja kože i ton kože također utječu. Kreme za područje oko očiju imaju formulacije koje se bave tim problemima. Uz propisanu upotrebu ovih krema Vaše će oči ponovno izgledati mladoliko.



Neke od prednosti krema za oči su:

• Vrlo učinkovito
• Brzo se upija
• Sigurni sastojci
• Razumna cijena
• Sastojci za smanjenje bora
• Uskladite pH razinu svojih suza

Krema za područje oko očiju štiti osjetljive nabore vaših očiju od dehidracije opskrbljujući neophodnom vlagom tanke stijenke (slojeve) tkiva koja su često zanemarena. Kako bi zaštitili vašu kožu od venuća i preranog starenja, u formulaciji kreme za područje oko očiju koriste se vitamini A i D. Upravo zbog gornjih oštećenih slojeva tkiva vaše oči daju umoran i ostario izgled. Krema za oči koja sadrži kiseline može očistiti i ukloniti te mrtve slojeve otkrivajući svježu, mlađu kožu odozdo.

Dugotrajno izlaganje suncu može uzrokovati najveće oštećenje očiju. Upijanje sunčeve svjetlosti može biti zdravo za druge dijelove tijela, ali ne i za nježnu kožu oko očiju. Zaštitite oči od štetnih sunčevih zraka. Koristite sunčane naočale kada se izlažete suncu.

Zapamtite, oči su najljepši i najosjetljiviji dio ljudske anatomije. Tanka, fina linija čini veliku razliku u vremenima kada je biti mlad sve.

Za dodatne pojedinosti možete nas posjetiti na Krema za oči Ili se možete prijaviti na našu web stranicu http://www.eye-cream.net .

Sjetva i njega patlidžana

Pripravite sjetvenu površinu za presađivanje patlidžana štihajući duboko do 30-40 cm; istodobno povisite gredice kako bi omogućili brzo ocijeđivanje površinskih

Black To Basics

Kako glavni dobavljači električne energije i vlada planiraju crnu budućnost vraćajući se na tradicionalne izvore za britansku proizvodnju energije kako