HEKLANJE

Razumijevanje nagradne kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Danas ćete vidjeti sve vrste ponuda nagradnih kreditnih kartica, koje su nekada bile samo za vjerne klijente kartičarske kuće. Ponudili bi nagrade korisnicima koji su često koristili svoju kreditnu karticu, podmirivali dug i nikada nisu kasnili s plaćanjem. Danas postoji mnogo različitih vrsta nagradnih kreditnih kartica koje nude mnoge velike kartičarske kuće koje se bore za vaše poslovanje. Budući da postoji toliko mnogo tvrtki koje izdaju kreditne kartice, moraju smisliti neku vrstu trika kako bi vas natjerali da pogledate što nude.

Nagrade kreditnim karticama mogu biti izvrsna ponuda za svakog potrošača koji uživa u primanju nagrada, povratu novca ili čak putovanjima s bodovima koje skuplja korištenjem svoje kreditne kartice. Međutim, ako ne iskoristite svoje bodove, oni mogu isteći.



Različite vrste nagradnih kreditnih kartica su zračne milje, gotovinski povrat, nagrade ili nove na tržištu poznate kao nagrade za iskustvo.

Kartica zračnih milja (ponekad se naziva i nagradna kreditna kartica zračnih milja) omogućuje vam bodove zračnih milja za svaki dolar ili dva dolara koje potrošite s nagradnom kreditnom karticom. Ove zračne milje mogu se iskoristiti za zrakoplovne karte, hotelski smještaj i najam automobila. Ako često putujete, onda bi vam ova vrsta nagradne kreditne kartice mogla pružiti prekrasan odmor za cijelu obitelj. Ovu vrstu kartice možete pronaći i kod svoje omiljene zrakoplovne tvrtke ili mnogih velikih izdavatelja kreditnih kartica. Samo pazite da obratite pozornost na istek vaših bodova, odredišta na koja vam zrakoplovni prijevoznici dopuštaju putovanje, kao i na razne zrakoplovne prijevoznike na kojima možete iskoristiti svoje zarađene milje.

Kreditna kartica s povratom gotovine obično vraća postotak onoga što potrošite u određenim trgovinama. Može se dodjeljivati mjesečno ili godišnje i obično nema datum isteka.

Kreditna kartica Experience Rewards omogućuje vam da odaberete nagradu koju želite. Sve što trebate učiniti je razgovarati s vratarom i reći mu koju nagradu želite, a zatim će vam reći koliko će vam bodova biti potrebno da biste mogli dobiti tu nagradu.

Problem sa svakom nagradnom kreditnom karticom je taj što obično ima više kamatne stope, kao i više godišnje naknade ili članarine nego što bi to imala obična kreditna kartica. Morate biti sigurni da će vam nagradna kreditna kartica koju odaberete doista biti od koristi. Ako letite samo jednom ili dva puta godišnje, nagradna kreditna kartica koja nagrađuje zrakoplovne karte, itd… ne bi trebala biti vaš prvi izbor. Do tada ste skupili dovoljno bodova za to putovanje; vaši će bodovi već isteći. Isto vrijedi za sve vrste nagradnih kreditnih kartica; saznajte što možete zaraditi i hoćete li moći otkupiti te nagrade prije datuma isteka. Tada ćete doista moći imati značajne koristi.

Sve o marketingu putem e-pošte

Marketing e-poštom i bilteni mogu se slati s više povjerenja za manje od većine konkurencije. Cijene e-poruka određuju se prema