HEKLANJE

Resursi kućnog internetskog poslovanja – osnove

TEMU APP 100 E KUPON

Ovo započinje još jednu seriju članaka koji pokrivaju osnove o tome kako započeti svoj kućni internetski posao. Pokrit ćemo sve baze u ovom prvom članku i kasnije detaljno istražiti svaku bazu.

Prva stvar koju trebate učiniti kada pokrenete svoj kućni internetski posao je odlučiti se o nazivu svoje domene. Trebali biste odabrati ime koje se lako pamti i upisuje. Najbolje je izbjegavati bilo kakve čudne znakove ili crtice u adresi domene. Na primjer, ne biste željeli “your-bu$iness.com” nego biste željeli “yourbusiness.com”. Od samog početka morate razmišljati o tome kako potencijalnim kupcima ili podružnicama olakšati upisivanje i pamćenje vaše stranice. Postoji mnoštvo besplatnih pretraživanja kako biste vidjeli je li naziv vaše odabrane domene već zauzet. Jedan je, ali tamo ih možete pronaći doslovno tisuće. Poigrajte se sa svojim idealnim nazivom domene i tražite dok ne pronađete kombinaciju koja je dostupna. To je sve.



Nakon što se odlučite za naziv domene, morate istražiti koje će ključne riječi dovesti najviše potencijalnih kupaca na vašu stranicu. Ključne riječi su izuzetno važne. Ključne riječi jedna su komponenta koja pokreće rezultate tražilice za Google, Yahoo, MSN i sve druge vrhunske tražilice. Ako želite pokrenuti posao s kućnim ljubimcima na mreži, mogli biste istražiti sljedeće ključne riječi i izraze: posao s kućnim ljubimcima, mrežni posao s kućnim ljubimcima, kućni ljubimci, mrežni posao, psi na mreži, mačke na mreži itd. Razmotrit ćemo načine odabira ključnih riječi u kasnije članke, ali predlažem preuzimanje dobrih ključnih riječi. Program je besplatan i jednostavan za korištenje. Dobre ključne riječi pokazat će vam koliko je puta određena riječ ili fraza pretražena na internetu u proteklih 30 dana. Trik je pronaći ključne riječi koje su u sredini paketa za pretraživanje. Ne želite se natjecati s ključnim riječima koje generiraju 10 milijuna pogodaka mjesečno kada se možete natjecati s ključnim riječima koje odgovaraju vašem poslovanju i generirati 10 tisuća pogodaka mjesečno. Više o tome u kasnijim člancima.

U redu, imate naziv domene i dobar popis ključnih riječi. Sada vam je potreban solidan “Host” za vašu web stranicu. Ne preporučam besplatan hosting. Zaista dobivate ono što plaćate kada je riječ o domaćinima i to je jedno područje na kojem ne želite škrtariti. Web-mjesta za plaćeni hosting pružaju podršku za brzi odgovor. Da ste poput mene i znate vrlo malo o tome kako sve ovo funkcionira, podrška je jedan od ključnih sastojaka za izgradnju uspješnog kućnog internetskog poslovanja.

Zatim bih toplo preporučio postavljanje besplatnog računa e-pošte na Gmailu, Yahoou, MSN-u ili bilo kojem drugom koji vam odgovara ili ga možda već koristite. Ovaj račun e-pošte koristit će se isključivo za vaše online poslovanje. Iskustvo mi govori da je puno lakše i učinkovitije upravljati poslovnom e-poštom odvojeno od osobne e-pošte. Vaše će mrežno poslovanje generirati i primati veliku količinu e-pošte i bitno je moći lako pristupiti toj e-pošti i upravljati njome.

Zasada je dobro. Odabrali smo naziv naše domene, istražili i odabrali naše ključne riječi, odlučili smo se za domaćina za našu stranicu i postavili namjensku poslovnu adresu e-pošte. Vrijeme je da pogledate automatske odgovore e-poštom. Vrlo jednostavno, automatski odgovori e-poštom šalju “opt-in” e-poštu pojedincima (potencijalnim klijentima) koji su izrazili interes za posjedovanje kućnog internetskog poslovanja. Ovo nije spam! Zapravo, svi automatski odgovori koje koristim su 100% slobodni od neželjene pošte i, vjerujte mi, oni to iscrpno prate. Ako osoba (potencijalni kupac) koja izražava interes za internetsko poslovanje primi e-poruku za uključivanje i klikne vezu za potvrdu u e-poruci, to pokreće grupu naknadnih e-poruka koje možete napisati sami ili se možete pridružiti programu koji pruža tu uslugu. Osoba također može “isključiti” daljnje primanje e-pošte klikom na odgovarajuću poveznicu u e-poruci. Možete pronaći programe koji će vam besplatno napisati i instalirati cijelu kampanju praćenja e-pošte. Sviđa mi se ta riječ “besplatno”.

Nakon što pokrenete svoj automatski odgovor, možete dopustiti svojoj kampanji da napravi popis “uključenih” pretplatnika koji bi na kraju mogli postati kupci ili suradnici. Imajte na umu da govorimo o slanju tisuća e-poruka budućim vlasnicima internetskih tvrtki koje rade kod kuće svaki tjedan. Pogledajte broj e-poruka koje primate svaki tjedan. Pomnožite to s nekoliko stotina tisuća. Potrebno je vrijeme da se napravi popis potencijalnih kupaca. Ključ je u praćenju.

Najzanimljiviji aspekt vođenja internetskog poslovanja za mene jesu hostovi, automatski odgovori, vodeće tvrtke itd. koje koristim i omogućit će mi da zaradim novac reklamirajući njihove usluge na svojoj stranici. To se zove “affiliate marketing” i ogroman je. Dakle, niste samo kupac ovih usluga koje su bitne za online poslovanje, sada također “prodajete” njihove usluge na svojoj web stranici, čak i ako vaša web stranica nema nikakve veze s izvorima kućnog internetskog poslovanja. Super je to što možete biti sigurni u promicanje performansi usluga koje koristite jer imate osobno iskustvo s njima. Ništa ne govori tako hrabro kao osobno iskustvo.

Ovo je osnovna formula za gotovo svaki internetski posao koji sam istraživao i kopao sam za legitimnim prilikama 5 godina. Ne zaboravite potražiti moje prateće članke koji će detaljno istražiti svako područje koje smo obradili u ovom članku.



Zapamtite, “Ništa se ne događa dok ne zamahnete”.

Što je kreditna sposobnost?

Kad god se obratite komercijalnom zajmodavcu za zajam, on vas provjerava. Kredit koji ste zatražili može biti stambeni kredit, poslovni