HEKLANJE

Riješite se tog trbuha uvlačenjem

TEMU APP 100 E KUPON

Kako starimo, naš struk često raste s nama na neželjeni način. Srećom, trbuha se možemo riješiti zahvatom uvlačenja.

Riješite se tog trbuha uvlačenjem



Život nas sve vodi putem propasti za naše sredine. Stvari koje ne želimo spustiti samo naprijed i spustiti. Stvari koje su nekad bile ravne, sada imaju jasne valove. Ovaj posljednji problem poznat je kao svaki sve veći trbuh, a dokaz tome može se pronaći u povećanim veličinama hlača. Plastičnom kirurgijom možemo vratiti vrijeme na ovaj problem.

Jedan od popularnijih zahvata koje izvode plastični kirurzi je uvlačenje trbuha. Zahvat koji se često naziva zatezanjem trbuha, natjerat će vas da izvučete one stare traperice i kupaće kostime koje ste godinama čuvali zbog šanse da smršavite prirodnim putem.

Postupak je osmišljen kako bi se postigle tri stvari. Očito je uklanjanje prekomjerne masnoće primarni cilj. Međutim, koža se također može ukloniti kako bi se dobio onaj zategnuti izgled nakon postupka. Konačno, većina zahvata također će se usredotočiti na malo zatezanje trbušnih mišića kako bi se podržao novi izgled ravnog trbuha koji želite. Zahvat traje od dva do pet sati ovisno o tome što treba učiniti. Može se raditi u općoj ili lokalnoj anesteziji.

Nakon zahvata, razdoblje oporavka u potpunosti će ovisiti o specifičnim okolnostima vašeg izvornog stanja i o tome biste trebali razgovarati sa svojim kirurgom. Općenito, možete očekivati otekline, modrice i bolove jer tijelo gura krv u to područje kako bi pomoglo zacjeljivanju. Trebali biste očekivati da ćete provesti nekoliko tjedana bez posla, iako biste trebali slijediti posebne upute svog kirurga. Stvarno blijeđenje ožiljaka od postupka trajat će nekoliko mjeseci dok vaše tijelo bude prolazilo kroz proces ozdravljenja.

Kao i kod svake operacije, postoje rizici povezani s dobivanjem ravnog trbuha. Vaš kirurg vam to može detaljno objasniti kada dobije vaš informirani pristanak za zahvat.

Dok stresan život i jedenje u bijegu mogu uništiti vaš središnji dio tijela, možete uzvratiti. Postupak uvlačenja omogućit će vam da se smiješite i nosite one omiljene stare traperice.

Slanje članka – Google PR

Slanje članaka može vam pomoći da ostvarite veću prodaju na web-mjestu, generirate više prometa, povećate svoj Google PR i čak

Razigrani Uhani za Dodir Vedrine

Heklani Uhani: Dodajte Šarenilo Svojoj Pojavi Kada je riječ o dodatcima koji mogu istaknuti vašu jedinstvenu osobnost, heklani ukrasi za