HEKLANJE

San o kućnom poslovanju može se pretvoriti u noćnu moru

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi ljudi vode kućnu tvrtku nazivaju poslom iz snova, ali ako niste spremni na neke od uobičajenih zamki, to brzo može postati noćna mora. Nema razlike u vrsti posla kojim se bavite, postoje neki problemi koji su zajednički svima njima, uglavnom u vezi s vašom samodisciplinom i razumijevanjem drugih koji mogu upropastiti savršeno dobru priliku.

Prvo, morat ćete shvatiti da iako ste kod kuće, još uvijek ste na poslu. Svaki put kad dobijete želju obaviti neke kućanske poslove, morate pomisliti na sebe kako zapravo niste kod kuće i što god ta obala bila morat će pričekati do kraja vašeg radnog dana. Isto vrijedi i za obitelj i prijatelje koji vjeruju da, budući da ste kod kuće, imate vremena učiniti sve što oni smatraju važnim.



Ako dopustite vanjskim utjecajima da prilagode vaš radni stav, neće vam trebati dugo da brzo izgubite fokus na kućni poslovni posao, što obično dovodi do neuspjeha. Biti u mogućnosti voditi svoj posao uz razumijevanje da je lokacija nevažna i da posao mora biti dovršen. Može vam pomoći zadržati rutinu koju ste imali prije pokretanja svog kućnog posla i morali ste napuštati kuću svaki dan.

Morat ćete uspostaviti raspored rada, ostavljajući vrijeme za pauze i ručak, a zatim otići u svoj ured i obaviti svoj posao. U početku je možda tendencija da uživate u nekoj od te slobode da sami odredite svoje radno vrijeme, ali kada ostatak obitelji računa na to da ćete biti kući s posla, a vi još uvijek sjedite u uredu, sjaj kućnog posla može početi blijedjeti.

Skimiranje kreditne kartice

Sva tehnološka čuda imaju svoje nedostatke, a to vrijedi i za kreditne kartice. Jedan oblik prijevare s kreditnom karticom je