HEKLANJE

Sastavite svoj popis pomoću članaka i plaćenog eZine oglašavanja

TEMU APP 100 E KUPON

Svoj popis možete sastaviti jednostavnim pisanjem članaka, bez obzira jeste li o tome razmišljali ili ne.

Vrlo jednostavno, pišete i šaljete svoje članke o svojoj temi stručnosti ili poslovne prirode u popularne imenike članaka gdje izdavači i čitatelji eZinea traže informacije koje im pružate.



Iskorištavanje vaših virusnih marketinških napora u pisanju članaka može biti korisno, ako se dobro izvede. U pravom smislu, vi zapravo dokazujete svoju vrijednost i pokazujete svoju stručnost o svom poslovanju kroz članke koje pišete.

Dakle, kako ova metoda zapravo može izgraditi vašu listu za slanje e-pošte? Odgovor: kutija s resursima koju prilažete svojim člancima. U okvir s resursima (također poznat kao okvir s biografijom) uključujete kratke pojedinosti o sebi i svojoj poslovnoj stranici zajedno s URL-om.

Strogo se preporučuje da URL vašeg okvira s resursima vodi do odredišne stranice vašeg popisa za slanje e-pošte gdje možete dobiti ime i adresu e-pošte svog posjetitelja, što će vam zauzvrat pomoći da napravite svoj popis za slanje e-pošte bez ikakvih troškova.

Ako se utvrdi da su vaši članci vrijedni dijeljenja, izdavači eZinea ponovno će objaviti vaše članke zajedno s vašim okvirom s resursima za svoje čitatelje i pretplatnike. Prekrasan rezultat: virusni marketing bez napora s vaše strane!

Možete započeti s pisanjem i slanjem svojih članaka pouzdanim stranicama za slanje članaka kao što je free article pro i započeti svoje marketinško putovanje članaka danas.

Također možete napraviti popis plaćenih eZine oglašavanja

Neki internet trgovci mogu postati neupućeni kada je u pitanju oslobađanje punog potencijala plaćenog eZine oglašavanja. Jedna od najčešćih dilema je treba li Internet Marketer oglašavati proizvod ili uslugu koju prodaje izravno pretplatnicima eZinea za koji plaća oglašavanje?



Ovo može biti mudra metoda, ali s ako i ali. Kao prvo, reklama mora biti uvjerljiva i privlačiti pozornost. Drugo, ne može se reći imaju li pretplatnici eZinea stalno kupovnu naviku sve dok ne uložite nešto novca da saznate.

Ulaganje čak i male svote novca može biti rizično za brojne internet trgovce koji imaju ograničen proračun. Ali usprkos čimbenicima rizika, eZine oglašavanje još uvijek može biti korisno, ako se pravilno izvede.

Dakle, rješenje: trgovac bi bio mudriji ako on ili ona koristi eZine oglašavanje za izradu svoje liste za slanje e-pošte. U svakom slučaju ima smisla. Budući da neki eZini prikazuju više od jednog sponzoriranog oglasa, možete privući pozornost pretplatnika davanjem besplatnog ili bezrizičnog proizvoda ili ponude putem svog oglasa.



Kada pretplatnik klikne na vaš oglas, on ili ona se mogu uključiti u vašu mailing listu u zamjenu za besplatnu ponudu, koja može biti besplatno izvješće ili čak probna usluga.

Iako još uvijek ne prodajete teško putem svog oglasa, izgradnja vašeg popisa pretplatom drugih pretplatnika eZinea na vaš eZine omogućuje vam da ih pratite u budućnosti, kad i kada budete imali nove ponude.

Pregled članka Submitter Pro

Dani zamornog slanja članaka u direktorije članaka jedan po jedan su gotovi! Zamislite ovaj scenarij. Tu ste, ispred svoje tipkovnice,