HEKLANJE

Savjeti o kupnji aluminijskih stolica izvan veleprodaje

TEMU APP 100 E KUPON

Ako morate kupiti namještaj za prostor za jelo na otvorenom, morate uzeti u obzir mnoge čimbenike. Prilikom kupnje namještaja za vanjski prostor postoje neke razlike u odnosu na opremanje unutarnjih prostora restorana, što nekim vlasnicima kafića često predstavlja težak izazov pronaći prave komade. Jednostavno slijedite ove savjete i vaša će vanjska blagovaonica izgledati profesionalno, a vi ćete stvoriti ugodno okruženje.

Savjet 1. Prvo ćete morati odrediti točnu veličinu vašeg vanjskog prostora. To znači širina plus duljina. Ove brojke su presudne za procjenu koliko će stolova, stolica i taburea najbolje pristajati vašem restoranu. Ako ćete uz stolove koristiti samo stolice, tada će vam trebati samo stolovi i stolice. Ako također trebate napraviti prostor za bar, morat ćete isplanirati prostor sa svojim barskim stolicama, stolovima i možda pozerskim stolovima.



Savjet 2. Čim razmišljate o stolicama za van, jedna od najboljih opcija koju imate je vanjska ugovorena aluminijska sjedalica. Ovi su komadi posebno izrađeni za van i iznimno su izdržljivi, a napravljeni su i za ugovorne primjene pa možete biti sigurni da će preživjeti godinama u budućnosti. Ne želite kupiti jeftine, lomljive stolice koje će se stalno lomiti. Jeftini komadi će ili zahrđati ili zahtijevati stalne popravke, što će ih prekovremeni rad učiniti vrlo skupima. Vrlo je važno odabrati dobavljača koji ima savršenu korisničku uslugu kao i savršen namještaj vrhunske kvalitete. Neke od najboljih ugovornih stolica za terasu koje su savršene za vanjsku upotrebu dolaze iz Milana, pa je sjajna ideja pitati potencijalnog dobavljača odakle dolaze stolovi i stolice. Kada se odlučujete za vanjski namještaj, loš dobavljač može vas stajati puno dodatnog novca u bačenim, slomljenim komadima namještaja koji su lošije kvalitete.

Savjet 3. Budući da aluminijski namještaj obično nije lako premještati, trebali biste razmisliti o kupnji okretnih stolica kako biste svojim klijentima olakšali ulazak i izlazak. Ovo također može biti udobnije jer se stolci i taburei mogu jednostavno okretati, umjesto da ih morate podizati i pomicati. Ovo je samo sitnica koju će vaši kupci primijetiti i na kojoj će vam sigurno biti zahvalni. Morate zapamtiti da je iskustvo uvijek faktor kojeg će se vaši kupci i sami sjećati dok odlučuju gdje će jesti. Ne želite da vas izbjegavaju samo zbog dosadnog namještaja – to nikad nije dobar financijski znak; uvijek biste trebali učiniti namještaj što lakšim za premještanje kako biste pomogli svojim kupcima.

Savjet 4. Trebali biste razmisliti o usklađivanju stila vašeg unutarnjeg namještaja s vanjskim namještajem odabirom aluminijskog namještaja s drvenim rubovima. Ako odlučite odabrati odgovarajuću boju i stil drva, to će stvoriti atraktivan prirodni tok kroz jedno područje vašeg restorana u drugo. Mnogi ugostitelji će to imati na umu i odlučiti se na ovaj plan jer on uvelike poboljšava kompletan izgled cjelokupnog poslovanja. Iako to može povećati troškove, prednosti u kvaliteti namještaja lako mogu biti vrijedne dodatnog troška|dodatnog novca.

Savjet 5. Uvijek biste trebali tražiti komade namještaja koji su vrlo udobni. Rašireno je nesporazum da je metalni namještaj vrlo neudoban, a to nije uvijek točno. Sjajni komadi namještaja koji su pažljivo dizajnirani i koji su dobre kvalitete mogu biti gotovo jednako udobni kao i drugi komadi. Nema razloga zašto vanjski komercijalni aluminijski namještaj bude neudoban. Ako dođete do točke u kojoj ne možete pronaći udobne stolce, nastavite tražiti jer ćete na kraju pronaći savršeno mjesto za sjedenje|upravo ono što vam treba u okviru vašeg proračuna. Sve što je potrebno je malo traženja. Cjelokupna poanta ovoga je njegovati svoje klijente i stvoriti ljude koji se vraćaju mušterijama kojima je ugodno i koji će vjerojatno ostati dulje u vašem restoranu, otvoriti svoje novčanike koji će se širiti svakim posjetom i češće posjećuju češće. Sve to znači da će se više novca generirati od kupnje koja je ionako trebala biti obavljena, zašto ne postići najbolji mogući učinak od kupnje?