HEKLANJE

Savjeti stručnjaka za zabavan i samouvjeren dan na plaži!

TEMU APP 100 E KUPON

Zabavno, bezbrižno ljeto – sezona kratkih hlača, majica bez rukava i bikinija – sve je u osjećaju samopouzdanja. Ipak, nošenje tog malog-maličastog bikinija može učiniti da se svatko osjeća nesigurno i ranjivo. Jedan od načina da pobijedite te nesigurnosti jest biti pripremljen, a nitko to ne zna bolje od Tracey Crothers, kalifornijske spasiteljice koja cijelo ljeto provodi na plaži. Evo nekoliko savjeta od Tracey kako da se tinejdžeri kroz ljeto osjećaju – i izgledaju – najbolje što mogu!

Obuci se! Prema Tracey, “Znam koliko je važno pronaći odijelo koje mi dobro pristaje. Uostalom, moram se osjećati samouvjereno i snažno u kupaćem kostimu bez obzira na doba mjeseca.” Traceyin savjet pri kupovini odijela je “povedite sa sobom iskrenog prijatelja u čiji ukus vjerujete.”



Počastite svoja stopala: Počastite svoje nožne prste lijepom ljetnom pedikurom i svakako ih nadopunite nošenjem super sandala s tangama – koje će također pomoći da stopala budu zaštićena od vrućeg pijeska i otpadaka na plaži. Još jedan savjet Tracey: “Posip dječjeg pudera čini pijesak čistim s kože!”

Spakirajte malo samopouzdanja: za Tracey, iako nije svaki dan na plaži spašavanje života, radi se o spremnosti na sve. “Trebam proizvode na koje se mogu osloniti. To je jedna stvar manje o kojoj moram brinuti. Zato ja i drugi spasioci volimo ob® tampone. Pouzdani su, diskretni i savršeno stanu u svaku torbu, pa znam da sam uvijek spreman.”

Osjećaj za sunce: Nema ničeg cool u opeklinama i lako ih je izbjeći. Dermatolozi preporučuju korištenje vodootpornih krema za sunčanje sa SPF 30 ili više. Sunčane naočale također nude modernu zaštitu – odaberite par koji upija najmanje 90 posto UV sunčeve svjetlosti. Za zaštitu od vrućeg sunca, suncobrani za plažu s jarkim uzorcima su izvrsni i, prema Tracey, “olakšaju prijateljima da vas pronađu.” Šeširi su također prekrasan dodatak za plažu jer štite kožu i kosu od izgaranja.

H2O to go! Kad ste na suncu, ne zaboravite piti puno tekućine i često, čak i ako ne osjećate žeđ. Trebat će vam još više vode ako naprežete energiju, kao što je sudjelovanje u ozbiljnoj igri odbojke na pijesku.

Stoga, ako se nadate vrućoj zabavi ljeti, poslušajte Traceyin savjet: malo planiranja unaprijed osigurat će da će vaš dan na plaži ili na bazenu biti opušten, zabavljen i samouvjeren cijelo ljeto!

Acuvue leće bez recepta

A oči govore same za sebe: ACUVUE® ADVANCE osigurava tri puta više kisika od vodeće marke kontaktnih leća. A ako