HEKLANJE

Savjeti za kreditnu karticu za povrat novca

TEMU APP 100 E KUPON

Ne bi li bilo sjajno kad biste mogli dobiti dodatni gotovinski rabat za svaku kupnju koju obavite? Pa, to je potpuno moguće s kreditnim karticama za povrat novca. Ova vrsta kreditne kartice vraća vam određeni postotak na mnoge vaše kupnje. Novac sa svoje kreditne kartice možete primati mjesečno ili godišnje, ovisno o kartičnoj tvrtki.

Možda se pitate koje se vrste stavki računaju za povrat gotovine s kreditne kartice. Većinu vremena takve stvari kao što su prijenosi stanja i gotovinski predujmovi se ne računaju i nećete dobiti nikakvu vrstu rabata kreditne kartice. Morat ćete provjeriti kod svake tvrtke koja izdaje kreditne kartice kako biste saznali koja se kreditna kartica s povratom gotovine primjenjuje na kupnje koje inače kupujete.



Drugo je pitanje koliko možete dobiti od kreditne kartice za povrat novca. Možete pretraživati i odrediti koji od njih imaju najbolji postotak, no provjerite jesu li to trgovine u kojima vi osobno kupujete ili artikli koje inače kupujete.

Možete čak uživati u većem povratu gotovine s različitim pravilima o kreditnim karticama za povrat gotovine ako kupujete u određenim trgovinama kao što su Wal-Mart ili Sears. To vam može vratiti više novca.

Iskorištavanje bodova s vaše kreditne kartice s povratom novca jednostavno je. Obično ne morate ništa učiniti. To ovisi o tome koliko često kreditna kartica isplaćuje gotovinu. Neke tvrtke koje izdaju kreditne kartice sada nude vlasniku kartice da otkupi bodove na svojim nagradama za povrat gotovine na kreditnoj kartici koje će se primijeniti na njihov saldo. Možete čak iskoristiti svoj povrat novca za dobrotvorne priloge.

Postoje naknade za bilo koju kreditnu karticu koja prima gotovinu samo kao nagradu. Kreditna kartica s povratom gotovine može imati druge naknade kao što su naknade za prijenos stanja, godišnje naknade, visoke kamate, visoku kamatnu stopu ili druge naknade koje kreditnu karticu s povratom novca mogu učiniti manje poželjnom.

Obavezno pročitajte odredbe i uvjete kada se prijavljujete za kreditnu karticu s povratom novca. Svakako provjerite možete li s karticom kupovati u svojim omiljenim trgovinama. Također, saznajte sve što možete o primjenjivim naknadama za karticu za predujmove u gotovini, prijenose stanja itd., budući da ti dodatni troškovi mogu ovu karticu učiniti skupom ponudom. Međutim, ako odaberete kreditnu karticu za povrat gotovine, može biti nevjerojatno korisno ako kupujete u tim trgovinama i primate novac za kupnje koje inače kupujete cijelo vrijeme. Samo dodatni bonus za korištenje proizvoda koje volite dok kupujete u svojim omiljenim trgovinama.

7 savjeta za lijepu kožu

Za većinu žena, dio jutarnje i večernje rutine uključuje režim njege kože nanošenjem krema, hidratantnih krema, tonika, losiona i slično.