HEKLANJE

Savjeti za ljepotu Sedu: korak po korak

TEMU APP 100 E KUPON

Sedu metoda ravnanja kose izvodi se Sedu peglom za ravnanje kose koja ima keramičke ploče široke centimetar do centimetar i pol. Postoje deblje ploče koje se koriste s dužom kosom, a postoje tanje keramičke ploče koje se koriste s kraćom kosom. Dosta informacija o tome može se pronaći na internetu.

Zamislite da ravnate kosu, a da je ne uništite štetnim kemikalijama ili da se ne koprca ili da vrhovi pucaju. Sedu pegla za kosu ima četiri različite postavke topline koje vam pomažu da ispravite kosu za samo 15 do 20 minuta. Nadalje, ako ne znate želite li ravnu kosu do kraja života, pegla Sedu može vam pomoći da vidite kako biste izgledali s ravnom kosom prije nego što se obvežete na trajno kemijsko tretiranje kose u salonu ili čak i kod kuće.



Ako se odlučite za trajno ravnanje kose, možete i to učiniti, ali imajte na umu da biste trebali napraviti test pramenova kako biste bili sigurni da vaša kosa može podnijeti kemikalije za ravnanje. To ćete učiniti ili vi ili vaš frizer. Zatim biste morali staviti zaštitnu kremu kako biste zaštitili kosu od korištenih kemikalija, a nakon toga dodati kremu za opuštanje. Ne biste morali ponovno uređivati kosu ako koristite kemijski tretman, ali koraci da to učinite (ili da to učinite sami) su opsežniji i riskantnije je nego samo koristiti Sedu peglu.

Keramička pegla za kosu Sedu može stvoriti više privremenih frizura, a možete imati novu frizuru svaki dan ako želite. Nekih dana biste joj mogli dodati malo kovrča, a drugih dana je možete imati potpuno ravnu i neće ostati trajno. Također možete primijeniti različite stilove nakon što ste primili tretman kemijskog ravnanja kose, ali opet, riskantnije je kada pokušavate koristiti štetne kemikalije u kosi.

Postoje jednostavni koraci koje možete primijeniti kada pokušavate primijeniti stil za ravnanje kose Sedu Ceramic. Ti koraci su sljedeći:

Započnite s čistom, mokrom kosom
Na kosu nanesite malu količinu proizvoda za oblikovanje kao što je pjena ili gel
Osušite kosu češljajući je prema dolje otprilike 15 minuta
Podijelite kosu na pramenove i zatim počnite ravnati kosu
Oblikujte kosu prema vašoj omiljenoj Sadu Styling tehnici

Mnogi od ovih izgleda napravljeni su po uzoru na Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Jessicu Simpson i druge velike slavne osobe. Besplatne fotografije ovih slavnih osoba objavljuju se i na internetu. Možete pogledati ove fotografije koje ćete koristiti kao modele za svoju sljedeću Sedu frizuru.

Za više informacija posjetite web stranicu Sedu Hairstyles na: Sedu Hairstyles

Providian kreditne kartice

Možda ste poštom primili ponudu da se prijavite za Providian kreditnu karticu. Zašto biste trebali slijediti? Jednostavno rečeno, ovo je