HEKLANJE

Savjeti za šminkanje iz P3 Beauty.

TEMU APP 100 E KUPON

U srednjoj školi sam bio tip koji je šišao sa svojim djevojkama u ženskom toaletu. Da, bio sam takav buntovnik. Jedan od mojih najboljih prijatelja u to vrijeme, mrtvi pjevač Marilyn Monroe, uvijek je govorio: “Nijedna djevojka nije previše lijepa za šminku.”
Mislim da je to bio samo njezin izgovor da stavi još ruža ili napudra nos; obično oboje.
Jedini put kad sam nosila boju za cijelo lice – u stilu Posh Spice za Noć vještica – izgled je bio daleko od prosječne svakodnevne djevojke u uredu.

Lako je iščupati nekoliko predmeta iz kante kada slikate na licu klauna, ali inače nemam pojma kako se vi dame vani prepirete oko golemog ponora kozmetičkog otoka. Čuo sam da se neki ljudi ne vraćaju. Postaju zbunjeni beskrajnim izborima i nikad se ne vrate…
I stoga se, naravno, pitamo što žena mora učiniti da pronađe svoj put. Terri Apanasewicz je ovdje da pomogne tim jadnim izgubljenim dušama na putu do prirodnog tena.



Terri je preokrenula svoje profesionalno znanje kao vizažistica slavnih i osnovala P3 Beauty; stvaranje tima profesionalaca koji vas mogu naučiti kako se besprijekorno našminkati u vlastitom domu. S njezinom poviješću klijenata poput Cindy Crawford, Heidi Klum i Gisele Bundchen, nema sumnje da je P3 tim obavljao puno kućnih posjeta!

Terri radi na tome da svoje tajne ljepote učini dostupnima. Iako se nismo mogli naći licem u lice, bila je dovoljno ljubazna da mi pošalje nekoliko savjeta e-poštom:

“Kada koristite podlogu od mineralnog pudera kao što je Amazing Velvet, prvo nanesite korektor i učvrstite prozirnim puderom u prahu te završite mineralnim puderom. Ovo će postaviti barijeru između korektora i mineralnog pudera kako ne bi tamnio na mjestima gdje je korektor.

“Nakon što nanesete olovku za oči, uvijek je razmažite kistom i učvrstite proizvodom u prahu poput sjenila iste boje. To će poboljšati oko i omogućiti dulje nošenje olovke.

“Ako volite boju na usnama, ali ne i osjećaj ruža za usne, isprobajte boju za usne poput Sheer ili Shimmering stains iz Liptinija. Dolaze u velikom izboru boja. Završite sjajilom. Sjaj bi se mogao istrošiti iako će mrlja ostati čak i nakon jela.”

Hvala djevojko, upravo si mi priskrbila nekoliko bodova sljedeći put kad budem u ženskom toaletu!

6 privlačnih naslova

Vaši predmeti igraju ključnu ulogu u svim oglasima kampanje putem e-pošte, bez obzira koristite li sigurnosne popise, automatske odgovore, samostalne

Trendovi boja kose – novi vi

Aktualni trendovi boja kose definirani su u sklopu kretanja prema opuštenom glamuru. Zdrava, sjajna kosa, s puno pokreta, a opet