HEKLANJE

Savjeti za šminkanje očiju

TEMU APP 100 E KUPON

Savjeti za šminkanje očiju

Oči zauzimaju najistaknutije mjesto među pet osjetilnih organa našeg tijela. Velike i lijepe oči višestruko naglašavaju ljepotu. Zdrave oči izravno su povezane s općim zdravljem. Šminku za oči koristite vrlo štedljivo, jer njezina pretjerana upotreba oštećuje kožu oko očiju. Također, ne zaboravite nikada koristiti kemijsko sredstvo za skidanje šminke s očiju jer negativno reagira na kožu. Nanošenje smoky eyes šminke može vas učiniti najatraktivnijom i najljepšom ženom. Također je dobar izbor za privlačenje pažnje.



Vrlo važna stvar o kojoj treba voditi računa je boja sjenila. Budite vrlo oprezni, smoky eyes nije tako teško dobiti. Prednost ove vrste šminke je što pristaje svakom tipu lica. Počnite nanositi smoky eyes šminku. Najprije nanesite savršenu olovku za oči i osnovno sjenilo preko gornjeg kapka, blendajući kistom za podlogu. Sljedeći korak je nanošenje čiste boje preko oka, od kapka do obrva.

Šminkanje očiju je zabavan dio nanošenja kozmetike. Nekoliko jednostavnih savjeta za šminkanje očiju. Koristite sjenila koja odgovaraju karakteru ili za izražavanje raspoloženja. Nanesite najsvjetliju nijansu koju imate preko cijelog kapka, a srednju nijansu na donji kapak. Vrijeme je za primjenu tamnih boja za stvaranje dubine. Najbolje mjesto za to je vanjski kut. Zatim nanesite malo olovke za oči, od središta oka prema kutovima. Na kraju nanesite maskaru. Za tamne oči preporuča se crna ili tamno smeđa. Tamno smeđe sjenilo treba nanositi od kapka prema pregibu, za bolji učinak. Na kraju nanesite dva sloja crne maskare i malo poradite na obrvama za jaku smoky eyes šminku.

Razne vrste šminke za oči

Male oči – Koristite svijetlu nijansu pudera za sredinu kapka i tamniju nijansu na vanjskom rubu.

Oči u obliku badema Koristite svijetlu nijansu pudera od trepavica do obrva, srednju nijansu na kapku i tamniju na vanjskoj trećini kapka.

Okrugle oči – Koristite svijetlu sjenu preko cijelog kapka i tamniju nijansu na pregibu. Nanesite olovku za oči i na gornji i na donji kapak, a maskaru na gornje vanjske trepavice.

Široko postavljene oči – Koristite tamniju nijansu u unutarnjem kutu, stapajući se prema gore i prema van. Koncentrirajte eyeliner i maskaru na unutarnji kut oka.



Blisko postavljene oči – Koristite jednu boju, od svijetle do tamnije nijanse. Počnite s najsvjetlijom nijansom udaljenom jednu trećinu od unutarnjeg kuta oka, blendajući tamnije nijanse prema gore i prema van. Koristite eyeliner na vanjskoj polovici oka.

Duboko usađene oči – Koristite olovku za oči na gornjim i donjim kapcima, ne zaboravite razmazati i omekšati liniju.

Savjeti za šminkanje očiju



1. Koristite Sachina sjenila za odraz raspoloženja.

2. Najsvjetliju nijansu nanesite preko cijelog kapka.

3. Srednju nijansu nanesite na donji kapak.



4. Najtamniju nijansu nanesite na vanjski kut oka kako biste stvorili dubinu.

5. Nanesite olovku za oči kratkim potezima, početnu formu.

6. Središte oka i rad prema kutovima.

7. Maskara završava vašu šminku.

8. Ne nosite hrabru šminku za oči i hrabar ruž u isto vrijeme.

9. Pokušajte ne biti previše dramatičan, ali postoji tajna koja se rijetko otkriva.

Slijedite ove korisne savjete kako biste uvelike poboljšali svoje iskustvo šminkanja.

Prednosti kućne mikrodermoabrazije

Tretmani mikrodermoabrazije nekada su bili poznati kao piling za vrijeme ručka. Ovaj kratki, ali učinkovit postupak protiv starenja kože uključivao