HEKLANJE

Savjeti za šminkanje za zaposlene profesionalne žene

TEMU APP 100 E KUPON

U današnjem užurbanom svijetu mnogim ženama je teško pronaći vremena da izgledaju što bolje, ali svejedno moraju izgledati profesionalno, a šminka čini veliku razliku. Ali, kako možete naći vremena da se našminkate, skuhate doručak, pošaljete muža na posao, odvedete djecu u školu i odbacite nešto u vrtić. Ovo nije lak podvig za većinu žena. No, vjerujem da će vam ovaj savjet o nanošenju šminke pomoći da se pripremite i još uvijek budete u stanju nositi se s onim što vam je na tanjuru tijekom dana.

Prvo, savjet za ljepotu šminke bio bi kupiti ove artikle, dobru hidratantnu kremu i puder koji se lako nanosi, sjenilo za oči, korektor za oči, rumenilo i maskaru. To je to. Nemojte pretjerivati s rutinom ljepote dok morate žuriti na posao.



Sada, savjet za brzo nanošenje šminke. Prvo, ako možete bez pudera, preskočite ga. Ne zaboravite hidratantnu kremu; vaša koža treba dodatnu vlažnost. Ako ne možete bez podloge, podlogu ćete najbrže nanijeti tako što ćete išarati čelo, bradu, nos i obraze. Sada spužvicom ili malo vlažnom krpom zagladite podlogu dok se potpuno ne stopi na vašem licu. Obratite posebnu pozornost na liniju kose, bradu i liniju čeljusti. Najdulje će trajati nanošenje podloge. Ne zaboravite uvijek zagladiti prema gore, kada trljate prema dolje, samo pomažete tim borama da pronađu svoj put.

Sljedeći savjet za ljepotu šminke je korištenje samo jedne boje sjenila za oči. Ne pokušavate pobijediti na natjecanju ljepote ili postati sljedeća diva. Ne zaboravite da želite izgledati najbolje što možete u što kraćem vremenu. Najbolji savjet za šminkanje očiju je provjeriti imate li podočnjake, oni se pojavljuju s vremena na vrijeme i tada morate nanijeti korektor za oči, ako ne preskočite ovaj korak. Koristite ga samo kada morate, ovo će vam uštedjeti mnogo vremena i moglo bi biti najbolji savjet za šminkanje za one među nama kojima se žuri.

Zatim, kao savjet za šminkanje očiju, nanesite malu količinu sjenila samo na kapak, upotrijebite sjenilo kao olovku za oči i prođite aplikatorom ispod donjih trepavica. Dodajte samo malo maskare na svoje trepavice. Tu su oči gotove.

Sljedeći savjet za ljepotu šminke je da nanesete samo malo rumenila na jagodice i četkom prema ušima. Nanesite mrvicu ruža i već ste vani i spremni ste na sve.

Ako koristite ove savjete za nanošenje šminke svaki dan kada ste u žurbi, trebali biste moći potpuno nanijeti svu šminku za oko 5 minuta. Ovo je jedan sjajan savjet za šminkanje ljepote koji će svaka žena u pokretu rado znati.