HEKLANJE

Sedam načina kako pretvoriti običnu vodu u ljekovitu

TEMU APP 100 E KUPON

Među raznim metodama pročišćavanja vode postoje one koje joj mogu dati korisna svojstva. Evo nekoliko načina kako ovu vodu dobiti kod kuće.
Nekoliko malih komadića kremena pomoći će vam da lako zamijenite kućni filtar. Stavite ih na dno staklene posude, ulijte običnu vodu i ostavite tri dana. Kamen veličine jednog kubnog centimetra može pročistiti jednu litru vode. Kremen se može koristiti dulje vrijeme, samo ga trebate svaki put isprati tekućom vodom prije upotrebe.
Kremen će ubiti sve bakterije koje uzrokuju bolesti. Aktivirana voda poboljšat će zdravlje i stanje gastrointestinalnog trakta, pomoći kod krvarenja desni.
Stavite mali kamenčić šungita u emajliranu posudu s pročišćenom vodom – i nakon pola sata voda će se aktivirati. Koncentracija patogena akutnih i kroničnih infekcija bit će minimalna. Možda je zato šungit spasiteljski kamen. Svatko zna njegova čudesna svojstva još od vremena Petra Velikog.
Ova se voda koristi u kozmetičke svrhe – koža će biti čista, svilenkasta i glatka.
Magnetska voda Da biste je dobili, potreban vam je magnetski lijevak. Voda koja prolazi kroz nju mijenja svoju strukturu i pretvara se u korisnu vodu. Postoje čak i lijevci koji se zbog praktičnosti stavljaju na slavinu. Magnetska voda smanjuje količinu kolesterola u krvi i jetri, normalizira metabolizam i krvni tlak. Živa i mrtva voda Takva je voda bila prilično popularna u 60-ima. Kroz vodu se prolazi konstantna struja. Dobivaju se dvije vrste vode – alkalna (živa) i kisela (mrtva). Živa voda može ubrzati rast stanica. Stoga se vrlo često koristi u vrtlarstvu za zalijevanje biljaka, u kozmetičke svrhe, a ponekad i u ljekovite svrhe.
Srebrna voda U antička vremena ta se voda pripremala prema istim receptima kao i zlato. Sada je ovaj postupak pojednostavljen jer su potrebni uređaji i gotova voda u prodaji. Trebali bi ga uzimati osobe s oštećenim radom jetre i slezene, s gastritisom s visokom kiselošću. Ali ova voda nije prikladna za sve. Redovito pijenje srebrne vode može dovesti do disbioze.

Najbolja tvrtka za web hosting

Kada prodajete robu ili usluge, imperativ je da imate riznicu mrežnog hostinga za e-trgovinu koji podržava kupnje i ogromne količine