HEKLANJE

SEO OPTIMIZACIJA – ZAŠTO JE TOLIKO VAŽNA?

TEMU APP 100 E KUPON

Svi govore o toj nekoj SEO optimizaciji, no međutim vi baš ne znate puno o tome? Nema problema, kako ne bih morao svaki puta pisati novi email i odgovarati na isto pitanje napisati ću jedan članak koji će nadam se poslužiti da shvatite što je to SEO optimizacija web stranica i čemu služi.
Dakle, SEO optimizacija nije ništa drugo nego skup radnji koje je nužno potrebno odraditi na web stranici kako bi dotična stranica postigla čim bolje rezultate na tražilicama. Kada kažem tražilice, mislim na Google. Ultimativni cilj svake web stranice je što veći broj posjetitelja i to ciljanih posjetitelja koji traže baš usluge ili proizvode koje vi nudite. Pomoću dobro odrađene SEO optimizacije vaša web stranica trebala bi biti među top deset rezultata na tražilici na ključne riječi koje vi ciljate.
Na primjer ako imate trgovinu s auto dijelovima ključne riječi (pojmovi koje će potencijalni posjetitelj upisati u Google) bile bi ovako napamet: auto gume, akumulatori za automobil, auto dijelovi… E sada, zašto je važna ta SEO optimizacija? Pa upravo zato jer ćete pružiti odgovor svojem potencijalnom kupcu baš u vrijeme kada on traži vaše usluge ili proizvode i to potpuno besplatno.
SEO optimizacija je dugotrajan proces i web stranice je ne moguće rangirati preko noći pogotovo ako se radi o jakim “ključnim riječima”, no međutim kada jednom vaša stranica bude na prvoj stranici tražilice potrebno je samo održavati tu poziciju i uživati u ciljanim posjetiteljima koji će lako postati kupci odnosno ostvariti ćete profit.

10 najboljih razloga za ribolov

Provođenje vremena na otvorenom, umirujući zvuk valova koji se sudaraju o obalu, osjećaj postignuća koji dobijete kad uhvatite svoj plijen