HEKLANJE

Smanjenje Vaših telefonskih troškova

TEMU APP 100 E KUPON

Znajte koje troškove smanjiti – Smanjenje troškova ponekad je samo igra postotaka s fokusom na područja glavnih izdataka. Ušteda od 25% na računu za telekomunikacije od £60,000 važnija je od rada na smanjenju od 50% na potrošnji od £4,500 na automatima za prodaju.

Trajanje ugovora – potpisivanje ugovora na 1-3 godine dobro je za telekom tvrtku jer se popusti ne moraju prosljeđivati, a korisnici ne mogu imati koristi od prelaska na pružatelja nižih troškova. Također, ako postoji 3-mjesečni otkazni rok, tko će u vašoj organizaciji poslati pismo telekomunikacijskoj tvrtki?



Znajte što možete postići – Ljudi su zauzeti. Tko će biti odgovoran za smanjenje troškova? Možda bi bilo učinkovitije angažirati stručnjaka koji radi u kratkom roku i motiviran je za postizanje stvarnih rezultata.

Stalno praćenje – Mjerite buduće uštede jer u početku svaki novi dobavljač zna da mora raditi. Ključno je provjeriti da nakon ‘razdoblja medenog mjeseca’ cijene ne rastu dok razina usluge pada
Jeste li znali da se telefonski troškovi često mogu smanjiti za čak 40% – to je čak i kada se koristi druga telekomunikacijska tvrtka.

Pozivi prema mobitelu – Još jedno veliko područje s približno 62 milijuna mobilnih telefona koji se trenutno koriste u Ujedinjenom Kraljevstvu. Oni se ne mogu izbjeći i često iznose preko 50% mjesečne potrošnje na pozive. Međutim, cijene padaju – u listopadu 2004. OFCOM je nametnuo smanjenje tarifa i bit će ih još više u budućnosti. Konkurencija također tjera pružatelje telekomunikacijskih usluga da smanjuju svoje marže.

Minimalne cijene poziva i zaokruživanje – Uzmimo primjer gdje je glavna cijena za lokalni poziv 1,5 penija po minuti. Sada uz minimalnu cijenu poziva od 1p, poziv od 20 sekundi koštat će 1p ili dvostruko više od reklamirane cijene. Ako se pozivi zaokružuju na najbližu minutu, trošak će biti 300% veći od očekivanog. Osim toga, 30% poslovnih poziva kraće je od 30 sekundi, a gotovo svi poslovni pozivi kraći su od 2 minute. Kakav će utjecaj ova dva područja imati na vaš telefonski račun?

Ograničeni pozivi – još jedno minsko polje. S većinom poslovnih poziva kraćih od 2 minute, ti bi pozivi bili znatno skuplji po ograničenoj tarifi poziva. Neki veći davatelji usluga naplaćuju 7 penija za uspostavu poziva za pozive na mobitele plus cijenu po minuti od 10 penija. Stoga bi poziv od 1 minute po ovoj ograničenoj tarifi koštao 17 penija ili bi poziv od 30 sekundi koštao 12 penija, znatno više nego što bi koštali po standardnoj tarifi po minuti. 90% tvrtki s ograničenim tarifama za pozive plaća mnogo više nego što bi trebalo plaćati.

Najam linije – sada se može lako smanjiti između 10% – 25%
Pozivi na skupe brojeve 0870 – Ponekad su neizbježni, ali postoje brojni načini na koje možete smanjiti ovaj nepotrebni trošak.

1. Zatražite od tvrtke njihov obični lokalni broj u slučaju da ih trebate nazvati iz inozemstva.



2. Gledajte u svoj telefon kad vas zovu. Ako imate prikaz pozivatelja, može se prikazati njihov pravi broj.

3. Potražite njihov broj u upitima u internetskom imeniku BT-a ili na njihovoj web stranici ili na 192.com. Njihov pravi broj mogao bi se samo navesti.

4. Idite na saynoto0870.com Izvrsna stranica na kojoj se nalazi popis alternativnih brojeva tvrtki.