HEKLANJE

Šminka za tamnu kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Šminka je neophodna u životu žene. Obavezna je za svaku ženu. Postoji mnogo vrsta žena kao što su niske, visoke, vitke, debele ili ekstra vitke. Boja kože također varira poput bijele, bjelkaste, tonirane ili crne. Popis raznolikosti može biti dug, ali jedno je zajedničko, a to je da svaka žena treba šminku. Stoga se postavlja pitanje trebaju li sve žene iste vrste proizvoda ili nešto drugo. Dok je nanošenje šminke u pitanju, ono uvelike varira ovisno o boji kože i tipu tijela. Stoga je definitivno potrebno znati koja vrsta proizvoda odgovara određenoj boji kože.

Dakle, hajde crne ljepotice i znajte kako se našminkati da budete elegantne i prekrasne. Tajna vas crnih ljepotica leži u odabiru nijansi, pa je najbolje da znate kakav podton ima tamna koža. Trebat će vam i dobro hidratizirana koža za nanošenje malo šminke. Evo kako učiniti vašu kožu lijepom i zdravom.



Svaki crni predmet je dobar apsorber svjetlosti i zračenja, a time i dobar reflektor. Budući da je vaša koža tamna, također će se ponašati na sličan način, zato se tamna koža čini masnom, iako možda nije. Zbog vaše boje kože, morat ćete izbjegavati kremaste podloge i birati između tekućih podloga ili podloga na bazi vode. Morate odabrati podlogu čija je nijansa svjetlija od tona vaše kože. Bilo bi bolje da boju pudera nađete bližu boji vaše kože. Lagano nanesite puder i puder, jer tamna koža otkriva slojeve šminke više nego bilo koji drugi tip kože, recimo svijetla koža itd.

Trebali biste dobro izblendati podlogu. Za pravilno miješanje dodajte kap vode u temeljac. Promiješajte i zatim nanesite. Provjerite učinak tijekom dana. Nakon nanošenja podloge isprobajte malo dječjeg pudera. To će vašoj koži dati potreban sjaj. Nemojte koristiti previše pudera i uvijek poprašite višak pudera.

Odaberite boje poput koralja, ruže, tamno narančaste za svoje rumenilo. Breskvaste nijanse i smeđe su potpuno ne – ne za vas. Ako imate izrazito tamnu boju kože, ružičasto ružičasta boja će vam uljepšati dan, no za noć birajte nijanse bronce, šljive i vina. Da biste dali sjaj vašoj koži, dobro pomiješajte rumenilo preko jagodica. Dašak zlatne boje učinit će vas tamnoputi glamuroznim i prekrasnim u posebnim prilikama. Zlatnu boju možete nanijeti na sljepoočnice i uglove obrva.

Ako želite koristiti sjenila, radije nježno smeđu s tamnijom ciglasto smeđom. Recite ne svijetlim bojama i bijeloj boji. Za gornje kapke koristite svijetlo smeđu boju. Na dijelu kapka koristite tamno smeđu boju i lagano je povucite prema van. Ovo će dati dubinu vašim očima.

Ako želite isprobati više boja, odaberite između tamnoplavih, vinskih ili ljubičastih sjenila kako biste obrubili oči, bliže trepavicama. Kapke također možete obrubiti tamnoplavom, tamno sivom, vinskom ili ljubičastom bojom. Omekšajte bore mokrim kistom ili aplikatorom s vrhom spužve. Obrubite oči kaajalom koristeći kaajal olovku. Kaajal čini vaše oči privlačnim i hladnim, a to će biti izuzetno dobro za Azijate, a posebno za Indijke. Također možete napraviti maskaru za zgušnjavanje trepavica. Maskara će vam dati glamurozan izgled.

Za svoj ruž odaberite boje poput bakra, bronce, tamnocrvene, boje vina i bordo. Možete koristiti jednu boju ili mješavinu dviju boja u skladu s bojom kože. Za noć koristite tamnije boje. Nemojte pretjerano koristiti ruž za usne. Bilo bi dobro da vam boja usana odgovara boji noktiju. Pokušajte održati ravnotežu između boje očiju i usana kako jedno drugom ne bi izgledalo teško.

Pravilna ravnoteža i stapanje boja važni su za šminku u boji. Jednako je važna kao i vaša odjeća.



Dakle, ako ste tamnoputa ljepotica, isprobajte svoju šminku kao što je gore navedeno. Uostalom, ‘smeđa je lijepa’.

Vlastiti posao izrade pivskih buketa

U posljednjih nekoliko godina, tvrtke koje nude “pivske bukete” počele su se aktivno otvarati u različitim zemljama. Ova alternativa jednostavnim