HEKLANJE

Što čini dobru kreditnu karticu?

TEMU APP 100 E KUPON

Na tržištu postoji mnogo izvrsnih kreditnih kartica, ali ima i mnogo loših.

Najveći problem je u tome što ono što može biti dobra kreditna kartica za jednu osobu može biti loša kartica za nekoga drugog. Dakle, kako znate što čini dobru kreditnu karticu za vas?



Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da odlučite što će biti dobra kreditna kartica za vaše potrebe:

Uzmite si vremena

Najbolji način da pronađete pravu karticu je da odvojite vrijeme i potražite najbolju ponudu. Čak i ako već imate karticu, trebali biste povremeno provjeriti nove ponude. Vaša trenutna kartičarska kuća mogla bi nuditi bolju cijenu novim klijentima koju biste mogli iskoristiti ako ih pitate. Što više vremena provedete razgledavajući prije nego potpišete bilo što, to ćete dobiti bolju ponudu.

Ispitajte stope

Jedan koncept koji je univerzalan za sve dobre kartice je kartica koja ima nisku stopu. Bolje je nabaviti karticu s niskim stopama i naknadama jer ćete tako uštedjeti novac. Pokušajte se držati kartica s fiksnom kamatnom stopom jer kamatna stopa neće rasti tako često kao kod kartica s promjenjivom kamatnom stopom. Sve promjene u kamatnim stopama obično će biti ugrađene u brdo pošta koje vam šalje kartičarska kuća, stoga ne zaboravite pročitati poštu koju dobijete od svojih zajmodavaca.

Kako ćete platiti?

Još jedan važan faktor koji treba uzeti u obzir pri odabiru kartice je kako ćete plaćati svaki mjesec. Ako planirate plaćati minimalnu uplatu svaki mjesec, potrebna vam je kartica koja će vam to omogućiti. Ako ne, onda bi kartica kojoj morate vraćati cijelo stanje svaki mjesec mogla biti bolja.



Iznos koji želite vratiti svaki mjesec utjecat će na to koje su kartice najbolje za vas.

Iskrenost je najbolja politika

Koju god kartu tražite, trebali biste biti sigurni da ste iskreni prema sebi. Ako ste nerealni, završit ćete s karticom koja nije prava za vaše potrebe. Dobivanje kartice koja ima izvrsnu početnu stopu, ali zatim visoku nakon toga, dobro je samo ako si stvarno možete priuštiti da imate nulti saldo nakon početnog razdoblja ponude. Ako ste iskreni o svom financijskom statusu i svojoj sposobnosti da se pridržavate proračuna, tada ćete pronaći pravu karticu za svoje specifične potrebe.



Dodatne pogodnosti

Iako bi se moglo činiti privlačnim dobiti karticu sa svim dodatnim dodacima kao što su zaštita kartice i zračne milje itd., te kartice mogu biti skuplje. Provjerite jesu li svi dodaci koji vam se nude stvari koje stvarno trebate i saznajte koliko koštaju. Najbolje kartice obično su one koje imaju najmanje značajki, jer dobivate niže stope i stoga bolju ponudu.

bugbug

Unaprijedno mrežno umrežavanje – natjerajte druge da čitaju vašu e-poštu Broj riječi: 1339 Sažetak: Primate li e-poštu od ljudi koji

Zašto je grejp gorak?

Grejp je voće koje malo tko od nas preferira. Najveći razlog tome je što je gorkog okusa. Znate li razlog